Opdatering fra 25. september 2020: En besked fra IBLCE-teamet på den sidste dag i september 2020-eksamen

Med COVID-19’s indvirkning på testcentre over hele verden var IBCLC-undersøgelsen i september næppe en typisk undersøgelsesadministration. Vi har modtaget et rekordstort antal henvendelser i år, da vi alle har arbejdet igennem lukninger af testcentre, en ny eksamensmetode og så meget mere, der har ændret sig det sidste år. Tak for din fleksibilitet og tålmodighed, da vi navigerede gennem disse ændringer.

Hvis du tog eksamen i år, skal du holde øje med vores efterundersøgelse i din indbakke – komme til dig en til to uger efter, at du har aflagt eksamen. Undersøgelsen tager kun få øjeblikke at gennemføre, og din feedback er vigtig for os.

Hvis du udsættes til en eksamen i 2021, meddeler vi snart ansøgnings- og eksamensvinduerne til næste år. Følg os på sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram) eller tjek COVID-19 Ressource Center for opdateringer om deadlines og nye kvalifikationskrav til 2021 kandidater.

Vi er så taknemmelige for, at der er IBCLC’er rundt om i verden, der giver den støtte, ammende familier har brug for – nu mere end nogensinde. Tak for dette vigtige arbejde, du udfører, og for dit engagement i IBCLC-legitimationsoplysninger, især i disse udfordrende tider.

Som altid, hvis du har spørgsmål, er vi her for dig! Nå ud til IBLCE-stedet, der tjener dig til hjælp.

Med de bedste ønsker,
IBLCE-teamet

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter