Posodobitev od 25. septembra 2020: Sporočilo ekipe IBLCE zadnji dan izpita septembra 2020

Z vplivom COVID-19 na testne centre po vsem svetu je bil izpit IBCLC septembra 2020 komajda tipična preiskava. Letos smo prejeli rekordno število povpraševanj, saj smo vsi delali prek zaprtih testnih centrov, novega načina izpita in še veliko več, kar se je spremenilo v zadnjem letu. Zahvaljujemo se vam za vašo prilagodljivost in potrpljenje, ko smo se premikali po teh spremembah.

Če ste se letos udeležili izpita, bodite pozorni na našo anketo po pregledu v mapi Prejeto – k vam pridemo en do dva tedna po opravljenem izpitu. Anketa bo trajala le nekaj trenutkov, vaše povratne informacije pa so nam pomembne.

Če ste leta 2021 odložili za izpit, bomo prijavo in izpitne roke kmalu objavili za naslednje leto. Spremljajte nas v družabnih omrežjih (Facebook, Twitter, Instagram) ali preverite, ali so v centru za vire COVID-19 posodobitve glede rokov in nove zahteve za upravičenost do 2021 kandidatov.

Tako smo hvaležni, da po vsem svetu obstajajo IBCLC, ki doječim družinam nudijo podporo – zdaj bolj kot kdaj koli prej. Zahvaljujem se vam za to bistveno delo, ki ste ga opravili, in za vašo zavezanost poverilnicam IBCLC, zlasti v teh zahtevnih časih.

Kot vedno, če imate kakršna koli vprašanja, smo tu za vas! Za pomoč se obrnite na lokacijo IBLCE.

Z najboljšimi željami,
Ekipa IBLCE

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020