Ažuriranje od 30. rujna 2022.: Rok za recertifikaciju od strane CERP-a produljuje se do 31. listopada 2022.

(Update as of September 30, 2022: The Deadline to Recertify by CERPs Is Extended to October 31, 2022 — Croatian)

Budući da je ovo prva godina kada se kandidati mogu recertificirati od strane CERP-a uz CE samoprocjenu, IBLCE je produljio rok za recertifikaciju, samo jednom, za kandidate koji će se recertificirati 2022. Kandidati koji sada trebaju obnoviti svoju IBCLC vjerodajnicu 2022. imate vremena do 31. listopada za podnošenje zahtjeva za ponovnu certifikaciju putem CE samoprocjene i CERP-a.

IBCLC mogu nastaviti ispunjavati CE samoprocjenu i stjecati CERP tijekom listopada sve dok su svi zahtjevi ispunjeni prije podnošenja prijave, a najkasnije do 31. listopada. Kandidati koji su zatražili produženje recertifikacije zbog izvanrednih okolnosti prema IBLCE politici mogu odlučiti odustati od svog zahtjeva ako sada mogu ispuniti zahtjeve za recertifikaciju do novog roka.

IBCLC-ovi su obavezni pristupiti CE samoocjenjivanju kako bi identificirali svoje kompetencije na temelju trenutnog IBCLC detaljnog sadržaja sadržaja. IBCLC-ovi koji se ponovno certificiraju 2022. tada trebaju predati najmanje 7 od potrebnih ukupno 75 CERP-ova koristeći područja studija navedena u njihovom Personaliziranom planu profesionalnog razvoja (PPDP), generiranom CE samoprocjenom. CERP-ovi koji su završeni prije polaganja CE samoocjenjivanja mogu se primijeniti na zahtjeve PPDP-a ako su u skladu s identificiranim područjima studija. Saznajte više o ponovnoj certifikaciji ovdje.

Možete se prijaviti u IBLCE-ovom online sustavu za upravljanje vjerodajnicama na engleskom, njemačkom i španjolskom ovdje. Prijave putem online obrasca mogu se pronaći na svim drugim jezicima na vašoj jezičnoj stranici.

Ako imate pitanja o svojoj konkretnoj situaciji, kontaktirajte IBLCE lokaciju koja vam služi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19