Frissítés 2022. szeptember 30-án: A CERP-k általi újratanúsítás határideje 2022. október 31-re meghosszabbítva

(Update as of September 30, 2022: The Deadline to Recertify by CERPs Is Extended to October 31, 2022 — Hungarian)

Mivel ez az első év, amikor a CERP-k újratanúsíthatják a jelölteket a CE-önértékeléssel, az IBLCE egyetlen alkalommal meghosszabbította az újraminősítés határidejét a 2022-ben újraminősítő jelöltek esetében. október 31-ig jelentkezhet a CE Self-Assessment és a CERPs általi újraminősítésre.

Az IBCLC-k folytathatják a CE-önértékelés elvégzését és a CERP-k megszerzését egész októberben mindaddig, amíg a jelentkezés benyújtása előtt az összes követelményt teljesítik, de legkésőbb október 31-ig. az IBLCE irányelvei szerint dönthetnek úgy, hogy lemondanak kérésükről, ha az új határidőig képesek megfelelni az újraminősítési követelményeknek.

Az IBCLC-k kötelesek elvégezni a CE-önértékelést, hogy meghatározzák kompetenciáikat a jelenlegi IBCLC részletes tartalomvázlata alapján. A 2022-ben újraminősítő IBCLC-knek ezt követően az előírt 75 CERP-ből legalább 7-et be kell nyújtaniuk a CE-önértékelés által generált személyre szabott szakmai fejlődési tervükben (PPDP) megjelölt tanulmányi területeken. A CE-önértékelés elvégzése előtt kitöltött CERP-k alkalmazhatók a PPDP-követelményekre, ha megfelelnek az azonosított tanulmányi területeknek. További információ az újraminősítésről itt.

Az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerében jelentkezhet angol, német és spanyol nyelven itt. Az online űrlapon keresztül benyújtott jelentkezések minden más nyelven megtalálhatók a nyelvi oldalon.

Ha kérdése van az Ön konkrét helyzetével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínnel.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra