AŽURIRANJE od 1. srpnja 2020.: Zakazivanje termina ispita u 2020. u predstojećim tjednima

Sukladno informaciji iz IBLCE-ovog informativnog webinara od 28. svibnja 2020., kandidati za pristupanje ispitu za IBCLC-a u 2020. moći će zakazati svoj ispitni termin u predstojećim tjednima.

IBLCE će prvo poslati e-poruke s odobrenjima za pristupanje ispitu kandidatima koji su trebali pristupiti odgođenom ispitu iz ožujka/travnja 2020. Budući da se provedba ispita iz ožujka/travnja morala odgoditi, kandidati koji su prvobitno zakazali termin za pristupanje ispitu iz ožujka/travnja bit će prvi kojima će se zakazati termin. Ubrzo nakon toga e-poruke s odobrenjima za pristupanje ispitu poslat će se kandidatima za ispit iz rujna 2020.

Imajte na umu da će se te e-poruke slati u razdoblju od nekoliko tjedana tijekom srpnja i kolovoza. Ako ne primite svoju e-poruku, a čujete da drugi jesu, nemojte odmah kontaktirati IBLCE – vaša e-poruka možda je ipak na putu!

Kao što smo već naveli, nemojte kontaktirati pružatelja usluge ispita dok od IBLCE-a ne primite e-poruku s odobrenjem za pristupanje ispitu. Kontaktirate li ga prije nego što primite svoju e-poruku s odobrenjem za pristupanje ispitu, može doći do zbrke u zakazivanju ispita i zakomplicirati vaše iskustvo.

Nakon što kandidatima počnu pristizati e-poruke, IBLCE će redovito ažurirati novosti u resursnom centru u pogledu bolesti COVID-19. Redovito ga provjeravajte za najnovije informacije.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020