UPDATE van 1 juli 2020: Planning van het examen van 2020 in komende weken

Zoals aan de kandidaten in het IBLCE informatieve webinar van 28 mei 2020 is meegedeeld, kunnen IBCLC-examenkandidaten voor 2020 in de komende weken hun examenafspraak plannen.

De IBLCE stuurt de e-mail met toestemming voor het examen eerst naar de opnieuw in te roosteren kandidaten van het examen van maart/april 2020. Omdat het afnemen van het examen van maart/april moest worden uitgesteld, zullen de kandidaten die het examen oorspronkelijk in maart/april zouden afleggen, het eerst worden ingeroosterd. Kort daarna worden de e-mails met toestemming voor het examen naar kandidaten voor het examen van september 2020 verzonden.

Houd er rekening mee dat deze e-mails in de loop van enkele weken in juli en augustus worden verzonden. Als u uw e-mail niet hebt ontvangen en u hoort dat anderen deze wel hebben gekregen, neem dan niet meteen contact op met de IBLCE uw e-mail kan nog komen!

Neem, zoals eerder vermeld, geen contact op met de organisatie die het examen afneemt totdat u de e-mail met de toestemming voor het examen van de IBLCE hebt ontvangen. Als u contact met hen opneemt voordat u de toestemming voor het examen ontvangt, kan dit mogelijk leiden tot verwarring en een vervelende ervaring voor u.

Zodra deze e-mails zijn uitgegaan naar de kandidaten zal de IBLCE het COVID-19 Informatiecentrum regelmatig bijwerken. Wij raden u aan om regelmatig terug te komen voor het laatste nieuws.

← Informatiecentrum voor COVID-19