MÓDOSÍTVA 2020. július 1-jén: A 2020. évi vizsgák ütemezése a következő hetekben lehetséges

Ahogy arról a jelentkezőket a 2020. május 28-i IBLCE tájékozató webináriumon informáltuk, a 2020. évi IBCLC vizsgára jelentkezők a vizsgájuk időpontját az elkövetkező hetekben tudják beütemezni. 

Az IBLCE először a 2020. márciusi/áprilisi, átütemezett vizsgára jelentkezett jelölteknek küldi el a vizsgázásra feljogosító e-maileket. Mivel a márciusi/áprilisi vizsgákat el kellett halasztani, elsőként az eredetileg a márciusi/áprilisi vizsgákra jelentkezett jelöltek kapnak lehetőséget az időpont kiválasztására. Ezután nem sokkal a vizsgára való jogosultsággal kapcsolatos e-maileket a 2020. szeptemberi vizsgára jelentkezőknek is megküldjük.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket az e-maileket júliusban és augusztusban több héten keresztül küldjük ki. Ha nem kapja meg a sajátját, és úgy tudja, hogy mások már megkapták, ne forduljon azonnal az IBLCE-hez – lehet, hogy az Öné is úton van!  

Ahogy azt korábban is kértük, ne lépjen kapcsolatba a vizsgaszervezővel, amíg nem kapta meg a vizsgázásra feljogosító e-mailt az IBLCE-től. Ha a vizsgázásra feljogosító e-mail kézhez vétele előtt lép velük kapcsolatba, az valószínűleg keveredést és problémákat okoz az Ön számára.

Az IBLCE rendszeresen frissíteni fogja a COVID-19 erőforrásközpontot, amint az e-mailek jelentkezőknek való kiküldése megkezdődik. Kérjük, rendszeresen tájékozódjon, hogy a legfrissebb hírekről értesülhessen.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz