OBVESTILO z dne 1. 7. 2020: izbira termina za izpit v letu 2020 v naslednjih tednih

Kot smo kandidate že obvestili na informativnem spletnem seminarju IBLCE dne 28. 5. 2020, se bodo lahko kandidati za izpit IBCLC v marcu/aprilu in septembru 2020 dogovorili za izpitni termin v naslednjih tednih.

IBLCE bo elektronska sporočila z odobritvijo izpita najprej poslal kandidatom za izpit, prestavljenim z marca/aprila 2020. Ker smo morali izpit v marcu/aprilu prestaviti, bodo svoj termin izbrali najprej kandidati, ki bi morali izpit prvotno opravljati marca/aprila. Kmalu zatem bomo elektronska sporočila z odobritvijo izpita poslali kandidatom za izpit v septembru 2020.

Elektronska sporočila bomo pošiljali več tednov v juliju in avgustu. Če vaše še ni prispelo in ste izvedeli, da so ga drugi že prejeli, se ne obrnite takoj na IBLCE vaše je morda še na poti!

Kot smo omenili, se ne obračajte na organizatorja izpita, dokler vam IBLCE izpita ne odobri po e-pošti. Če boste komisijo kontaktirali, ne da bi vam po elektronski pošti odobrila izpit, lahko pri izbiri termina nastane zmeda, ki vam bo otežila izkušnjo.

IBLCE bo redno posodabljal Informacijski center o covidu-19, ko bo začel kandidatom pošiljati elektronska sporočila z odobritvijo izpita. Redno spremljajte obvestila.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020