UPDATE vanaf 4 juni 2020: Als gevolg van COVID-19 is de uiterste datum voor het aanvragen voor het examen van september 2020 VERLENGD.

De DEFINITIEVE laatste datum is nu maandag 15 juni 2020. Er zullen geen verdere verlengingen zijn. 

Hoewel we meerdere keren aan de IBCLC’s die zich met een examen willen hercertificeren een e-mail hebben gestuurd, zijn we vanwege COVID-19, niet in staat geweest de gangbare kennisgevingen per post te verzenden en hebben daarom de uiterste datum voor registratie voor het examen zoveel mogelijk verlengd. Hierdoor kunnen de IBCLC’s die zich opnieuw moeten certificeren, controleren of hun juiste e-mailadres is geregistreerd en dat ze berichten ontvangen. (Wees ervan bewust dat het uw professionele verantwoordelijkheid is om geldige contactgegevens te hebben). Dit stelt ook kandidaten die voor de eerste keer een IBCLC willen worden in staat om, indien nodig, aan hun toelatingsvoorwaarden te voldoen voordat ze hun aanvraag indienen. Houd er rekening mee dat maandag 15 juni 2020 de DEFINITIEVE laatste datum is voor het registreren voor het examen van september 2020. Er zullen geen verdere verlengingen zijn. 

Lees meer op deze pagina indien u zich voor de eerste keer aanmeldt als kandidaat voor het examen. 

Lees onderstaand meer over het aanmelden voor hercertificeren. 

  • IBCLC’s moeten elke 10 jaar opnieuw worden gecertificeerd. Degenen die zich in 2020 opnieuw moeten certificeren, moeten dat nu doen indien zij het examen niet opnieuw hebben afgelegd in de laatste cyclus van vijf jaar. De uiterste datum voor aanmelding voor het examen van september 2020 is nu maandag 15 juni 2020. 
  • Als u wilt, kunt u het IBLCE informatieve webinar volgen om te weten waarom u nog dit jaar het examen voor hercertificeren moet afleggen, ook al zullen in de toekomst enkele veranderingen in dit proces worden aangebracht. 

Over het aanmelden in de andere IBLCE-talen kunt u meer informatie vinden op uw taalpagina

Belangrijke opmerking voor goedgekeurde maart/april-kandidaten: u hoeft zich niet opnieuw aan te melden voor het september-examen! We zullen uw oorspronkelijke aanvraag honoreren. 

← Terug naar het IBLCE 2020 – Informatiecentrum voor COVID-19