AŽURIRANJE od 14. srpnja 2020.: Dostupne su nove informacije o opcijama za ispit za IBCLC-a u 2020.

AŽURIRANJE od 14. srpnja 2020.: Dostupne su nove informacije o opcijama za ispit za IBCLC-a u 2020.

Pročitajte nove informacije koje će vam pomoći u donošenju odluka o ispitu za IBCLC-a u rujnu!

Prvo provjerite opcije za ispit za IBCLC-a radi važnog pregleda mogućnosti i onoga što trebate uzeti u obzir prilikom planiranja za ovogodišnji ispit za IBCLC-a.

Postoje detaljnije informacije o pristupanju ispitu za IBCLC-a u ispitnom centru, uključujući nove kontrolne popise i često postavljana pitanja.

Napomena: možda možete pristupiti ispitu na engleskom jeziku kod kuće s pomoću usluge Live Remote Proctoring (LRP). Ako bi vam to odgovaralo, ovdje možete pronaći više informacija na engleskom jeziku.

Tijekom srpnja i kolovoza slat ćemo e-poruke s odobrenjima za pristupanje ispitu. Preporučujemo vam da pregledate te informacije kako biste mogli razmotriti mogućnosti do trenutka kada odlučite zakazati termin ispita.

Važna napomena: nemojte kontaktirati pružatelja usluge ispita sve dok od IBLCE-a ne primite e-poruku s odobrenjem za pristupanje ispitu. Ako ga kontaktirate prije primanja e-poruke s odobrenjem za pristupanje ispitu, moglo bi doći do zbrke u zakazivanju termina. 

Ako imate pitanja o svojoj konkretnoj situaciji na koje ovdje niste pronašli odgovor, možete se javiti uredu IBLCE-a nadležnom za vašu lokaciju.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020