Frissítés 2021. január 12-től: Fontos hír minden 2021. évi IBCLC vizsgajelölt számára: Élő távoli ügyészség, pénzügyi lehetőségei és az április / májusi vizsga meghosszabbított határideje

Update as of January 12, 2021: Important news for all 2021 IBCLC examination candidates: Live Remote Proctoring, your financial options, and extended deadline for the April/May examination (Hungarian)

A 2021-es IBCLC-vizsgálattal kapcsolatos terveinek elkészítése során néhány frissítést kapunk a tesztelési módokról és a pályázó pénzügyi lehetőségeiről.

Annak érdekében, hogy a jelentkezőknek több idő álljon rendelkezésre ezen új lehetőségek áttekintésére, egy héttel meghosszabbították a csak angol nyelven kínált, 2021. április / májusi IBCLC vizsga jelentkezési határidejét.

A jelentkezés határideje a 2021. április / májusi IBCLC vizsgára most 2021. január 27.

Az IBLCE a következő lehetőségeket alkalmazta, hogy megalapozott döntést hozzon az IBCLC-vizsgálatról ebben az évben:

Élő Remote Proctoring (LRP) 2021-ben

Az IBLCE felajánlja a 2021. április / májusi és szeptemberi IBCLC vizsgaadminisztrációkat a Live Remote Proctoring segítségével angol nyelven, amely jelenleg az egyetlen nyelv, amelyet az IBLCE harmadik féltől származó tesztelő szállítója kínál.

Az IBLCE ezt a lehetőséget 2021-ben ismét elérhetővé teszi, miután számos tényezőt áttekintett, többek között:

  • Akkreditáció: Az IBLCE 2020-ban felajánlhatta az LRP-t az IBLCE harmadik fél akkreditálója által biztosított kivételként. Az akkreditátor új útmutatásainak áttekintése után az IBLCE megállapította, hogy ezt 2021-ben újra felajánlhatjuk, tekintettel erre az új útmutatásra és a COVID-19 folyamatos hatására.
  • Felhasználói tapasztalat: Kiigazítások folynak a 2021-es tesztelési tapasztalatok javítása érdekében. A pandémiával és az internetes sávszélességgel kapcsolatos problémák okozta váratlanul nagy mennyiség miatt egyes helyeken tartós technikai problémák merültek fel (az IBCLC vizsgálati adminisztrációinak körülbelül 4% -ában). élő távoli ügyészségen keresztül. Nagyra értékeljük, hogy ez nagyon elkeserítő élmény volt ezeknek a jelölteknek. Webhelyünkön további információkat közölünk a fejlesztésekkel kapcsolatban, amint azok elérhetővé válnak.
  • Nyelv: Az IBLCE tesztelő gyártója jelenleg csak angol nyelven kínál LRP-t. Az IBLCE és más tanúsító szervezetek azt kérték, hogy a tesztelő szállító további nyelveket tegyen elérhetővé a Live Remote Proctoring szolgáltatásban. Az IBLCE további információkat nyújt, amint azok elérhetővé válnak.

Az IBLCE jóváhagyta az LRP alkalmazását az IBCLC 2021-es vizsgálati adminisztrációihoz a folyamatban lévő globális járvány fényében. Az LRP 2022-es és későbbi alkalmával történő IBCLC-vizsgálatokra történő további felhasználása további felülvizsgálat tárgyát képezi.


Pénzügyi opciók 2021-ben

Kérjük, olvassa el az alábbi pénzügyi lehetőségek teljes listáját:

KiMitMikor
MINDEN jóváhagyott jelölt (április / május és szeptember)​  Részleges visszatérítés (A befizetett díjak 50% -a)Április / májusi jelöltek: Kérelmet nyújtson be az IBLCE-hez 2021. április 5-ig.​

Szeptemberi jelöltek: Kérelmet nyújtson be az IBLCE-hez 2021. szeptember 1-ig.
ELSŐ jóváhagyott pályázók (április / május és szeptember)

Ez vonatkozik azokra is, akiket elhalasztottak a 2020-as vizsgálatoktól.
A díjak elhalasztása a következő két vizsgálat egyikére*

*A jelentkezőknek abban az évben kell jelentkezniük és meg kell felelniük a tanúsítási követelményeknek, amikor a vizsgát teszik.
Nyújtsa be a kérelmet dokumentált rendkívüli körülmények mellett * a vizsga időpontja előtt vagy a vizsgaablakot követő 30 napon belül.
VIZSGÁLAT VIZSGÁLATBAN Jóváhagyott pályázók (április / május és szeptember)

Ez vonatkozik azokra az IBCLC-kre is, akiket elhalasztottak a 2020-as vizsgálatoktól.
Halassza el a következő két vizsga egyikének díját *, és kapjon egyéves tanúsítást 2022. december 31-ig.

*A jelentkezőknek abban az évben kell pályázniuk, és meg kell felelniük az újraminősítési követelményeknek.
Nyújtsa be a kérelmet dokumentált rendkívüli körülmények mellett * és 15 L-CERP-vel a vizsga időpontja előtt vagy a vizsgaablakot követő 30 napon belül.
MINDEN jóváhagyott jelölt (április / május és szeptember)

Ez vonatkozik azokra is, akiket elhalasztottak a 2020-as vizsgálatoktól.
Teljes visszatérítéstÁprilis / májusi jelöltek: 2021. április 5-ig nyújtsa be kérelmét az IBLCE-hez dokumentált rendkívüli körülmények mellett*.

Szeptemberi jelöltek: Dokumentált rendkívüli körülmények mellett 2021. szeptember 1-ig nyújtsa be kérelmét az IBLCE-hez*.

Azok számára, akiket elhalasztottak a 2020-as vizsga alól, és teljes visszatérítést kívánnak kérni, a teljes visszatérítés igényléséhez nem kell új, teljes 2021-es vizsga kérelmet benyújtaniuk. Ha 2021-ben kíván vizsgázni, új pályázatot kell benyújtania. További információkért forduljon az IBLCE regionális telephelyéhez.

*A rendkívüli körülmények magukban foglalják a COVID-19-hez kapcsolódó aggályokat is, például a jelölt és / vagy a partner / házastárs munkahelyének elvesztését, a COVID-19 egészségügyi problémáját a jelölt vagy közvetlen családtagja számára és / vagy a COVID miatt a nyilvánosság elé kerülést. 19.

Ezekkel a lehetőségekkel kapcsolatos további részletekért keresse fel az IBLCE webhely IBLCE COVID-19 erőforrásközpontját, mivel ott konkrét információkat és frissítéseket adunk, amikor elérhetőek lesznek. Ezek a lehetőségek csak 2021 vizsgajelöltre vonatkoznak a COVID-19 miatt.


Ezen a héten további frissítéseket fogunk kapni az IBLCE COVID-19 Erőforrás Központ LRP-információiról. Folytatjuk az IBLCE COVID-19 erőforrásközpont frissítését, hogy naprakész információkat nyújtsunk Önnek a döntések meghozatalához ebben a folyamatosan folyékony környezetben. Kérjük, nézzen vissza gyakran, hogy lépést tartson a legfrissebb fejleményekkel.

Ha kérdése van a 2021-es IBCLC-vizsgálat adminisztrációjának lehetőségeivel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az IBLCE-vel, amely Önt kiszolgálja.

Ha készen áll a jelentkezésre, itt megtanulhatja a vizsga kezdeti jelöltjének alkalmazását, vagy itt tanulhatja meg az újratanúsításra való jelentkezést.

A 2021. április / májusi IBCLC-vizsgálatot csak angol nyelven folytatják. Itt találhat angol nyelvű alkalmazásokat az online hitelesítési igazgatási rendszerben.  

2021. szeptemberi IBCLC vizsga elérhető lesz az IBLCE valamennyi nyelvén. A szeptemberi vizsgára 2021. április 19-én nyílik lehetőség.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz