Posodobitev od 28. januarja 2021: Posodobljen register IBCLC je zdaj na voljo

Update as of January 28, 2021: Updated IBCLC registry now available (Slovenian)

Javni register IBLCE je bil posodobljen tako, da vključuje posodobitve certifikatov iz pregleda IBCLC za leto 2020 in ponovne potrditve s strani CERP.

Poleg posodobitev, ki temeljijo na certifikatih / ponovnih certifikacijah za leto 2020, je IBLCE prešel tudi na nov sistem. Register je zdaj povezan s spletnim sistemom za upravljanje poverilnic IBLCE. To pomeni, da se bodo spremembe vašega imena, potrdila itd. Odražale v 24 urah – pomembna izboljšava našega starega registra, ki ga je bilo mogoče posodobiti šele po pregledu uprav.

Za IBCLC-je, ki morajo svojo certifikacijo preveriti pri svojem delodajalcu ali drugih zainteresiranih straneh, vam priporočamo, da uporabite ta vir. Če delodajalcu zagotovite povezavo in številko poverilnice (L- #), bodo lahko sami potrdili vaše potrdilo. Lahko tudi natisnete stran, ki jo želite oddati.

Potrebujete pomoč pri iskanju svoje poverilnice? Več o dostopu do vašega računa v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE najdete tukaj.


Spomnimo, tukaj so vam na voljo še drugi načini preverjanja certificiranja:

  • Prijavite se v spletni sistem za upravljanje poverilnic IBLCE in si oglejte / natisnite status certifikata na zavihku »Moje poverilnice«. Več o tem lahko preberete tukaj.
  • Predložite obrazec za preverjanje certifikata v imenu svojega delodajalca ali tistega, ki potrebuje preverjanje vašega certifikata.
  • IBCLC-ji, ki so jih ponovno certificirali CERP, so prejeli tudi uradno e-poštno sporočilo, s katerim se lahko potrdi njihovo potrdilo.

IBLCE je opredelil potencialne možnosti digitalnega potrdila. Za tiste, ki so certificirali ali ponovno certificirali leta 2020, bo možnost digitalnega potrdila na voljo leta 2021. Potrdila vam ni treba zahtevati. Ko bodo na voljo, bodo na voljo do leta 2020 novi in ​​ponovno certificirani IBCLC. IBLCE bo posodobil COVID-19 Resource Center in vam poslal e-pošto po posodobitvi.

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na regionalno lokacijo IBLCE, ki vam ustreza.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020