Frissítés 2022. január 7-én: A következő lépések a 2022. március/április IBCLC vizsgajelöltek számára

(Update as of January 7, 2022: Next Steps for March/April 2022 IBCLC Examination Candidates — Hungarian)

Ha jelentkezett a 2022. március/április IBCLC vizsgálatra, köszönjük a professzionális, bizonyítékokon alapuló szoptatási ellátás iránti elkötelezettségét!

Miután benyújtotta jelentkezését, felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz ezután. Kérjük, olvassa el az alábbiakat, ha többet szeretne megtudni a folyamatról – és rendszeresen ellenőrizze a 2022. március/április IBCLC vizsgajelöltek irányítópultját, hogy nyomon kövesse, hol ebben a folyamatban vagyunk.

Jelenleg az IBLCE felülvizsgálja a jelentkezéseket. Idén több mint 1700 jelentkezés érkezett hozzánk, és a jelentkezési határidő lejárta után 1-2 hónap kell ahhoz, hogy az IBLCE minden pályázatot elbíráljon. Jelentkezése állapotáról ellenőrizheti online fiókját.

Még nem lehet beütemezni a 2022. március/április IBCLC vizsgálatot. Az IBLCE előreláthatólag február elején küldi el a vizsgaengedélyező e-maileket a 2022. március/április IBCLC vizsgálathoz. Miután megkapta a felhatalmazó e-mailt, beütemezheti vizsgáját a 2022. március 23-tól április 1-ig tartó időszakra.

További információért rendszeresen tekintse meg a 2022. március/április IBCLC vizsgajelöltek irányítópultját!

Ha konkrét kérdése van az Ön helyzetével kapcsolatban, forduljon az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra