Ažuriranje od 22. listopada 2021.: Vijesti za IBCLC ispitne kandidate 2022.

(Update as of October 22, 2021: News for 2022 IBCLC Examination Candidates — Croatian)

Dok pravite svoje planove u vezi s ispitom IBCLC 2022., imamo neka ažuriranja o modalitetima testiranja i financijskim opcijama kandidata koje trebate razmotriti.

IBLCE je implementirao sljedeće opcije kako bi vam pomogao donijeti informiranu odluku o IBCLC ispitu ove godine:


Uživo daljinski nadzor (LRP) u 2022.

IBLCE će ponuditi administraciju ispita za IBCLC u ožujku/travnju i rujnu 2022. putem Live Remote Proctoringa na engleskom, koji je trenutno jedini jezik koji nudi IBLCE-ov dobavljač testiranja treće strane.

IBLCE je odobrio korištenje LRP-a za IBCLC preglede 2022. u svjetlu globalne pandemije koja je u tijeku. Svaka upotreba LRP-a za IBCLC preglede 2023. i kasnije bit će podložna daljnjoj reviziji.


Skočne stranice

Za regionalna ili geografska područja u kojima nema testnog centra ili je kapacitet testnog centra ograničen, ovisno o količini kandidata za IBCLC, IBLCE radi na olakšavanju dodatnih lokacija poznatih kao “skočne stranice”. IBLCE će objaviti tražene skočne stranice za IBCLC ispit u ožujku/travnju 2022. u narednim tjednima. Podijelit ćemo informacije kada ovo bude dostupno kako bismo vam pomogli razumjeti koje bi vam web-lokacije mogle biti dostupne za IBCLC ispit u ožujku/travnju 2022.


Financijske opcije u 2022.

Pogledajte cijeli popis svojih financijskih opcija u nastavku:

TkoŠtoKada
SVI kandidati odobreni su za ispit u ožujku/travnju 2022. ili rujnu 2022Djelomični povrat
(50% plaćenih naknada)
Kandidati za ožujak/travanj: podnesite zahtjev IBLCE-u do 25. veljače 2022.

Rujan Kandidati: Podnesite zahtjev IBLCE-u do 19. kolovoza 2022.

Za povlačenje s djelomičnim povratom novca nije potrebna dokumentacija..
POČETNI KANDIDATI:
Kandidati koji još nisu IBCLC i koji su odobreni za ispit u ožujku/travnju 2022. ili rujnu 2022.
Odgoditi naknade za jedan od sljedeća dva ispita*

*Kandidati se moraju prijaviti i ispuniti uvjete za certifikaciju u godini u kojoj polažu ispit.
Podnesite zahtjev s dokumentiranim izvanrednim okolnostima** prije datuma vašeg ispita ili u roku od 30 dana nakon ispitnog roka.  
POTVRDA ISPITOM:
Kandidati koji se ponovno certificiraju ispitom i koji su odobreni za ispit u ožujku/travnju 2022. ili rujnu 2022.
Odgodite naknade za jedan od sljedeća dva ispita* i primite jednogodišnje produženje certifikacije do 31. prosinca 2023.

*Kandidati se moraju prijaviti i ispuniti uvjete za recertifikaciju u godini u kojoj polažu ispit.
Podnesite zahtjev s dokumentiranim izvanrednim okolnostima** i 15 L-CERP-a prije datuma vašeg ispita ili unutar 30 dana nakon ispitnog roka.
SVI kandidati odobreni su za ispit u ožujku/travnju 2022. ili rujnu 2022Puni povratKandidati za ožujak/travanj: Podnesite zahtjev IBLCE-u do 25. veljače 2022. s dokumentiranim izvanrednim okolnostima**.

Rujan Kandidati: Zahtjev predati IBLCE-u do 19. kolovoza 2022. s dokumentiranim izvanrednim okolnostima**.

**Izvanredne okolnosti također uključuju zabrinutosti vezane za COVID-19, kao što je gubitak posla kandidata i/ili partnera/supružnika, zdravstveni problem COVID-19 za kandidata ili člana uže obitelji i/ili zabrinutost zbog izlaska u javnost zbog bolesti COVID-19

Za više pojedinosti o ovim opcijama posjetite IBLCE COVID-19 Resursni centar Internetska stranica IBLCE-a, jer će posebne informacije i ažuriranja biti na njoj kada budu dostupne. Ove su opcije primjenjive samo na kandidate za ispite 2022. zbog bolesti COVID-19.


Uskoro će doći do daljnjih ažuriranja Resursnog centra IBLCE COVID-19 kako bi se uskladili s ovom objavom. Nastavit ćemo ažurirati Resursni centar IBLCE COVID-19 kako bismo vam pružili ažurirane informacije koje će vam pomoći u donošenju odluka u ovom kontinuiranom vrlo promjenjivom okruženju. Često provjeravajte kako biste bili u tijeku s najnovijim razvojem.

Ako imate bilo kakvih pitanja o dostupnim opcijama za administraciju ispita IBCLC 2022, obratite se lokaciji IBLCE koja vam služi .

Ako ste spremni za prijavu, možete saznati više o postupku prijave ispita za početne kandidate ovdje ili saznajte više o postupku ponovnog certificiranja ovdje.

IBCLC ispit u ožujku/travnju 2022. provodi se samo na engleskom jeziku. Uskoro možete pronaći aplikacije na engleskom u našem novom online sustavu za upravljanje vjerodajnicama.

IBCLC ispit iz rujna 2022. bit će dostupan na svim IBLCE jezicima. Prijave za rujanski ispit otvaraju se 12. travnja 2022.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19