Opdatering pr. 22. oktober 2021: Nyheder for 2022 IBCLC-eksamenskandidater

(Update as of October 22, 2021: News for 2022 IBCLC Examination Candidates — Danish)

Når du laver dine planer vedrørende IBCLC-eksamenen i 2022, har vi nogle opdateringer om testmetoderne og de økonomiske kandidatmuligheder, som du kan overveje.

IBLCE har implementeret følgende muligheder for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om IBCLC-eksamenen i år:


Live Remote Proctoring (LRP) i 2022

IBLCE vil tilbyde IBCLC-eksamenadministrationerne i marts/april og september 2022 via Live Remote Proctoring på engelsk, som i øjeblikket er det eneste sprog, der tilbydes af IBLCE’s tredjeparts testleverandør.

IBLCE har godkendt brugen af ​​LRP til 2022 IBCLC-undersøgelsesadministrationer i lyset af den igangværende globale pandemi. Enhver brug af LRP til IBCLC-undersøgelser i 2023 og derefter vil blive genstand for yderligere gennemgang.


Pop-up-websteder

For regionale eller geografiske områder, hvor der ikke er et testcenter, eller der er begrænset testcenterkapacitet, afhængigt af IBCLC-kandidatvolumen, arbejder IBLCE på at facilitere yderligere lokationer kendt som “Pop-up-steder”. IBLCE vil poste anmodede pop-up-steder til marts/april 2022 IBCLC-undersøgelsen i de kommende uger. Vi deler, når dette er tilgængeligt, for at hjælpe dig med at forstå, hvilke websteder der kan være tilgængelige for dig til marts/april 2022 IBCLC-undersøgelsen.


Finansielle muligheder i 2022

Se den fulde liste over dine økonomiske muligheder nedenfor:

HvemHvadHvornår
ALLE kandidater godkendt til marts/april 2022 eller september 2022 eksamenDelvis tilbagebetaling
(50 % af betalte gebyrer)
Marts/april-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 25. februar 2022.

September-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 19. august 2022.

Der kræves ingen dokumentation for en tilbagetrækning med delvis refusion.
INDLEDENDE KANDIDATER:
Kandidater, der endnu ikke er IBCLC’er og er godkendt til marts/april 2022 eller september 2022 eksamen
Udskyd gebyrer til en af ​​de næste to eksamener* 

*Kandidater skal ansøge og opfylde certificeringskravene i det år, de går til eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder** før din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.  
RECERTIFICERING VED EKSAMEN:
Kandidater, der gencertificerer ved eksamen og er godkendt til marts/april 2022 eller september 2022 eksamen
Udskyd gebyrer til en af ​​de næste to eksamener* og modtag en etårig certificeringsforlængelse til den 31. december 2023.

*Kandidater skal ansøge og opfylde gencertificeringskravene i det år, de går til eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder** og 15 L-CERP’er før din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.
ALLE kandidater godkendt til marts/april 2022 eller september 2022 eksamenFuld refusionMarts/april-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 25. februar 2022 med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder**.

September-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 19. august 2022 med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder**.

**Ekstraordinære omstændigheder omfatter også COVID-19-relaterede bekymringer, såsom jobtab for kandidaten og/eller partner/ægtefælle, COVID-19 helbredsproblemer for kandidat eller nærmeste familiemedlem og/eller bekymring for at gå offentligt på grund af COVID-19

For flere detaljer om disse muligheder besøg IBLCE COVID-19 ressourcecenter i IBLCE hjemmeside, da specifik information og opdateringer vil blive leveret der, når den er tilgængelig. Disse muligheder gælder kun for 2022 eksamenskandidater på grund af COVID-19.


Der vil snart være yderligere opdateringer til IBLCE COVID-19 Resource Center for at tilpasse sig denne meddelelse. Vi vil fortsætte med at opdatere IBLCE COVID-19-ressourcecenteret for at give dig opdaterede oplysninger for at hjælpe med at træffe beslutninger i dette fortsat meget flydende miljø. Kom venligst tilbage ofte for at følge med i den seneste udvikling.

Hvis du har spørgsmål om de tilgængelige muligheder for 2022 IBCLC-eksamenadministrationen, bedes du kontakte IBLCE-stedet, der betjener dig .

Hvis du er klar til at ansøge, kan du lære mere om eksamensansøgningsprocessen for indledende kandidater her, eller få mere at vide om ansøgningsprocessens recertificering her.

IBCLC-undersøgelsen i marts/april 2022 administreres kun på engelsk. Du kan snart finde applikationer i engelsk i vores nye online legitimationsstyringssystem.

IBCLC-eksamenen i september 2022 vil være tilgængelig på alle IBLCE-sprog. Ansøgninger til septembereksamen åbner den 12. april 2022.

← Tilbage til COVID-19 ressource side