Ενημέρωση από τις 29 Οκτωβρίου 2021: Η αυτοαξιολόγηση συνεχιζόμενης εκπαίδευσης είναι τώρα διαθέσιμη στα IBCLC λόγω επαναπιστοποίησης το 2022

(Update as of October 29, 2021: Continuing Education Self-Assessment Now Available to IBCLCs Due to Recertify in 2022 — Greek)

Από το 2022, τα IBCLC πρέπει να πληρούν τρεις προϋποθέσεις κάθε πέντε χρόνια για να επαναπιστοποιούν:

Απαίτηση 1: Βασική εκπαίδευση υποστήριξης της ζωής

Απαίτηση 2: 250 ώρες πρακτικής στη συμβουλευτική γαλουχίας

Απαίτηση 3: Επιλέξτε και ολοκληρώστε μία μέθοδο επαναπιστοποίησης

Υπάρχουν πλέον δύο επιλογές επαναπιστοποίησης για κάθε πενταετή κύκλο επαναπιστοποίησης:
Η εξέταση IBCLC παραμένει μια επιλογή για εκ νέου πιστοποίηση, αλλά δεν αποτελεί πλέον απαίτηση.

Η Αυτοαξιολόγηση Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης IBCLC είναι πλέον διαθέσιμη στα Αγγλικά στα IBCLC που πρόκειται να πιστοποιηθεί εκ νέου το 2022. Η Αυτοαξιολόγηση CE θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες IBLCE τον Νοέμβριο.

Η Αυτοαξιολόγηση CE απαιτείται πλέον για όλα τα IBCLC που επιθυμούν να πιστοποιηθούν εκ νέου από CERP. Η αυτοαξιολόγηση CE είναι μια δωρεάν αξιολόγηση, διάρκειας 120 λεπτών, εξ αποστάσεως με περίπου 70 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που βασίζονται στο Περιγραφή λεπτομερούς περιεχομένου IBCLC.

Μπορείτε να λάβετε την αυτοαξιολόγηση CE ανά πάσα στιγμή αφού λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ενημερώνει ότι η Αυτοαξιολόγηση CE είναι διαθέσιμη σε εσάς.

Με την ολοκλήρωση της Αυτοαξιολόγησης CE, θα λάβετε άμεσα σχόλια με τη μορφή ενός Προγράμματος Εξατομικευμένης Επαγγελματικής Ανάπτυξης. Αυτό το σχέδιο θα σας δείξει τις θεματικές περιοχές της Περιγραφής λεπτομερούς περιεχομένου IBCLC όπου θα σας ζητηθεί να εστιάσετε τη συνεχή εκπαίδευσή σας.

Το 2022 είναι η αρχή της μεταβατικής περιόδου. Για τα IBCLC που πρόκειται να επαναπιστοποιηθούν το 2022, από τα 75 συνολικά CERP, μόνο 7 CERP (10%) θα βασίζονται στο Εξατομικευμένο Επαγγελματικό Σχέδιο Ανάπτυξης.

Για να πραγματοποιήσετε εκ νέου πιστοποίηση από το CERP, θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις απαιτήσεις και να υποβάλετε την αίτησή σας εκ νέου πιστοποίησης από το CERP έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις απαιτήσεις επαναπιστοποίησης το 2022 εδώ.

Για τα IBCLC που πρόκειται να πιστοποιηθούν εκ νέου το 2023 και μετά, θα παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα δικαιούστε να λάβετε μέρος στην Αυτοαξιολόγηση CE τους επόμενους μήνες.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας, απευθυνθείτε στην τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19