Ενημέρωση από τις 8 Οκτωβρίου 2021: Τι θα ακολουθήσει για τους υποψηφίους εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2021?

(Update as of October 8, 2021: What Comes Next for September 2021 Examination Candidates? — Greek)

Τώρα που ολοκληρώθηκε η εξέταση, μπορεί να αναρωτιέστε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Περιγράψαμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε.


Βαθμολογία & Ανάλυση Εξετάσεων

Μόλις κλείσει η διοίκηση της εξέτασης, ξεκινά η ανάλυση μετά τη χορήγηση. Τα αποτελέσματα της εξέτασης IBCLC ελέγχονται και στις 17 γλώσσες. Αυτή η προσεκτική αναθεώρηση απαιτεί χρόνο, αλλά, τελικά, είναι να παρέχει τα πιο δίκαια και ακριβή αποτελέσματα στους συμμετέχοντες στη δοκιμή IBCLC.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βαθμολογία εξετάσεων στο Νοέμβριος 2020 IBLCE Briefing.

Έκδοση Αποτελεσμάτων στο Διαδικτυακό Σύστημα Διαχείρισης Διαπιστευτηρίων IBLCE
(Προγραμματισμένη ολοκλήρωση έως το τέλος του 2021)

Αφού ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση και η ανάλυση, το IBLCE θα ανεβάσει τη βαθμολογία σας στον εξατομικευμένο λογαριασμό σας στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων της IBLCE. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν η βαθμολογία σας είναι έτοιμη, η οποία θα περιλαμβάνει οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο σκορ σας και επιλογές για επαλήθευση πιστοποίησης.

Το μητρώο ενημερώθηκε
(Προγραμματισμένη ολοκλήρωση έως το τέλος Ιανουαρίου 2022)

Το διαδικτυακό Δημόσιο Μητρώο θα ενημερωθεί στη συνέχεια ώστε να περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της διοίκησης εξετάσεων του Σεπτεμβρίου 2021.

Αποστολή πιστοποιητικών
(2022)

Τα πιστοποιητικά θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα ενημερώσουν το μητρώο ταχυδρομικά το 2022.


Γνωρίζουμε ότι μετά από τόσο χρόνο προετοιμασίας για την εξέταση IBCLC που ανυπομονείτε να λάβετε τα αποτελέσματά σας, γι ‘αυτό σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν την πρόοδο στον Σεπτέμβριο 2021 Πίνακα ελέγχου υποψηφίων εξετάσεων IBCLC.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19