Pomembno obvestilo z dne 5. 11. 2020: novo v zvezi z opravljanjem izpita IBCLC v marcu 2021

Kot veste, se v teh dinamičnih časih srečujemo z več novo nastalimi in spremenljivimi dejavniki. IBLCE se skuša nanje odzivati tako, da svojim deležnikom izboljša izkušnjo in olajša sprejemanje premišljenih odločitev, ki zadevajo vaše možnosti pridobivanja ali ohranjanja naziva IBCLC.

Kot smo vam že sporočili, nam je zunanji akreditacijski organ zaradi covida-19 dovolil izjemo in lahko IBLCE nudi možnost Live Remote Proctoring (LRP, neposredni izpitni nadzor).  Akreditacijski organ je navedel, da bo sredi novembra sporočil, ali bo v prihodnje dovolil nudenje možnosti Live Remote Proctoring (LRP) in pod kakšnimi pogoji.  Če bo akreditacijski organ odločil, da je možnost LRP za nadaljnjo uporabo mogoča, bo moral IBLCE analizirati, ali je ta možnost tudi izvedljiva.

IBLCE je zato spremenil datume za opravljanje izpita v marcu 2021 in tudi zadevno obdobje za prijave, da lahko deležnike IBCLC seznani z več informacijami, vključno s tem, ali bo morebiti možno način opravljanja izpita izbrati v vlogi.

Spodaj so NOVI datumi:

NOVO OBDOBJE ZA PRIJAVO:  8. 12. 2020–20. 1. 2021
NOVO OBDOBJE ZA OPRAVLJANJE IZPITA:  27. 4.–6. 5. 2021

Ti datumi NADOMEŠČAJO predhodno napovedan izpit IBCLC v marcu 2021 in obdobje za prijave.

Prosimo, popravite jih v koledarju.

Brez skrbi – IBLCE zagotavlja, da program IBCLC še vedno velja za bistvenega in bodo izpitni centri zato dostopni na več lokacijah.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in zavedanje, da se IBLCE trudi še naprej prilagajati spreminjajočim se okoliščinam, pri čemer skuša cenjenim deležnikom nuditi podporo, da lahko v dinamičnem okolju sprejemate premišljene odločitve.

Hvala, ker vedno in vestno skrbite za svetovno javno zdravje, zlasti v teh časih.

Redno spremljajte spletno stran IBLCE in Informacijski center o covidu-19 ali nam sledite na družbenih omrežjih (Facebook, Twitter, Instagram), da boste na tekočem glede opravljanja izpita IBCLC v letu 2021.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020