Posodobitev od 7. novembra 2022: samoocenjevanje nadaljnjega izobraževanja je zdaj na voljo IBCLC-jem, ki naj bi leta 2023 pridobili ponovni certifikat

(Update as of November 7, 2022: Continuing Education Self-Assessment Now Available to IBCLCs Due to Recertify in 2023 — Slovenian)

Samoocenjevanje IBCLC v nadaljnjem izobraževanju (CE) je zdaj na voljo vsem IBCLC, ki bodo leta 2023 prejeli ponovni certifikat.

Samoocenjevanje CE je potrebno za vse IBCLC, ki se odločijo za ponovno certificiranje pri CERP. IBCLC, ki naj bi leta 2023 ponovno pridobili certifikat, je bilo poslano e-poštno sporočilo z navodili za dostop do samoocenjevanja CE. Če niste prejeli svojega e-poštnega sporočila, preverite mapo z vsiljeno pošto.

Sedaj lahko opravite samoocenjevanje CE! Od vseh 75 CERP, potrebnih v letu 2023, bo do 20 CERP (30 %) temeljilo na rezultatih vaše samoocenjevanja CE. Preostale ocene CERP lahko pridobite na podlagi vaših kariernih ciljev, nastavitev prakse in področij zanimanja. CERP, pridobljen pred opravljanjem samoocenjevanja CE, se lahko prišteje k skupnemu številu CERP, ki se zahteva glede na vaše rezultate samoocenjevanja. Obstaja veliko načinov za pridobitev CERP; glejte Brifefing IBLCE marec 2022.

Za ponovno certificiranje s strani CERPs boste morali izpolniti vse zahteve in oddati svojo vlogo za ponovno certificiranje s strani CERPs do 30. septembra 2023.

Več o vseh zahtevah za ponovno certificiranje leta 2023 tukaj:

Zahteva 1: Osnovno izobraževanje o vzdrževanju življenja

Zahteva 2: 250 ur prakse pri svetovanju o laktaciji

Zahteva 3: Izberite in dokončajte eno metodo ponovnega certificiranja

Zdaj sta na voljo dve možnosti ponovnega certificiranja za vsak petletni cikel ponovnega certificiranja:
Izpit IBCLC ostaja možnost za ponovno certificiranje, vendar ni več pogoj.

Za IBCLC, ki jih je treba ponovno certificirati leta 2024 in pozneje, bomo do konca leta 2022 zagotovili več informacij o tem, kdaj boste upravičeni do samoocenjevanja CE.

Če imate vprašanja o vaši specifični situaciji, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam nudi pomoč.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri