Ενημέρωση από τις 10 Δεκεμβρίου 2020: Νέα σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σεπτεμβρίου 2020 – Έρχεται νέα διαδικτυακή μορφή

Όπως ανακοινώθηκε, τα αποτελέσματα των εξετάσεων IBCLC θα παρασχεθούν διαδικτυακά αυτόν τον μήνα.

Το IBLCE θα παρέχει τα αποτελέσματα επιτυχίας / αποτυχίας και την αναφορά βαθμολογίας σας στον online λογαριασμό διαχείρισης διαπιστευτηρίων, ο οποίος είναι διαθέσιμος στα Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Για όλες τις άλλες γλώσσες IBLCE, θα σας παρέχουμε μεταφρασμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στα αποτελέσματα επιτυχίας / αποτυχίας και στην αναφορά βαθμολογίας.

Καθώς ετοιμαζόμαστε για την κυκλοφορία των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, ενδέχεται να παρατηρήσετε αλλαγές στον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο. Για μερικές ημέρες ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Ελέγχετε τακτικά τον ιστότοπο IBLCE και αναζητήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς που σας ενημερώνει ότι τα αποτελέσματα κυκλοφορούν πλήρως και είναι έτοιμα στον λογαριασμό σας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας. Γνωρίζουμε ότι είστε πρόθυμοι να έχετε τα αποτελέσματά σας! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αυτά τα αποτελέσματα μέσω μιας διαδικτυακής λύσης και θα σας παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

← Επιστρέψτε στο Κέντρο Πόρων COVID-19