Ενημέρωση στις 13 Δεκεμβρίου 2022: Ξεκίνησε η δημοσίευση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2022

(Update as of December 13, 2022: The Release of September 2022 Examination Results Has Begun — Greek)

Πάνω από 3.800 υποψήφιοι από 83 χώρες συμμετείχαν στην εξέταση IBCLC του Σεπτεμβρίου 2022. Το IBLCE άρχισε σήμερα να δημοσιεύει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στους υποψηφίους στον διαδικτυακό λογαριασμό διαχείρισης διαπιστευτηρίων τους.

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων της εξέτασης είναι μια εντατική διαδικασία. Επομένως, θα χρειαστούν περίπου 72 ώρες για να δημοσιοποιηθούν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πρέπει να δημοσιεύονται σε τμήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δείτε τα αποτελέσματά σας πριν ή μετά από κάποιον άλλο που γνωρίζετε.

Μόλις δημοσιοποιηθούν όλα τα αποτελέσματα, το IBLCE θα στείλει ένα email στους υποψηφίους με οδηγίες για πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεών τους και την αναφορά βαθμολογίας τους στο διαδίκτυο. Λάβετε υπόψη ότι το επίσημο αποτέλεσμά σας θα βρίσκεται στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.

Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Για όλες τις άλλες γλώσσες IBLCE, οι μεταφρασμένες οδηγίες θα σταλούν μέσω email.

Τα νέα IBCLC και τα IBCLC που επαναπιστοποιούν θα έχουν επιλογές για να επαληθεύσουν την πιστοποίησή τους. Ελέγξτε το email των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για να μάθετε περισσότερα. Η ταχυδρομική αποστολή των πιστοποιητικών και των δελτίων ταυτότητας θα ακολουθήσει την αποδέσμευση των βαθμολογιών στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό στις αρχές του 2023.

Οι IBCLC που επαναπιστοποιήθηκαν από CERP θα μπορούν επίσης να επαληθεύσουν την πιστοποίησή τους στο Δημόσιο Μητρώο τώρα και θα λάβουν ένα email επαλήθευσης πιστοποίησης μέχρι το τέλος του έτους.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19