Frissítés 2022. december 13-án: Megkezdődött a 2022. szeptemberi vizsgaeredmények közzététele

(Update as of December 13, 2022: The Release of September 2022 Examination Results Has Begun — Hungarian)

83 ország több mint 3800 jelöltje tette le a 2022. szeptemberi IBCLC vizsgát. Az IBLCE a mai napon megkezdte a vizsgaeredmények közzétételét a jelöltek számára online hitelesítő adatkezelési fiókjukban.

A vizsgálati eredmények nyilvánosságra hozatala intenzív folyamat; ezért az összes vizsgálati eredmény közzététele körülbelül 72 órát vesz igénybe. A vizsgálati eredményeket szegmensekben kell közzétenni. Ez azt jelenti, hogy az eredményeit valaki előtt vagy után láthatja, akit ismer.

Az összes eredmény közzététele után az IBLCE e-mailt küld a jelentkezőknek, amelyben útmutatást ad vizsgaeredményeik és pontszámuk online eléréséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hivatalos eredménye az Ön online fiókjában lesz.

Az online hitelesítő adatkezelő rendszer angol, spanyol és német nyelven érhető el. Az összes többi IBLCE nyelv esetében a lefordított utasításokat e-mailben küldjük el.

Az új IBCLC-k és az újratanúsító IBCLC-k számára lehetőség nyílik tanúsításuk ellenőrzésére. További információért olvassa el a vizsgálati eredmények e-mailjét. Az igazolások és azonosító kártyák postai úton történő postázása az Ön online fiókjában lévő pontszámok megjelenését követően történik 2023 elején.

A CERP-k által újratanúsított IBCLC-k most a Nyilvános Nyilvántartásban is ellenőrizhetik a tanúsítványukat, és az év végéig kapnak egy tanúsítványt igazoló e-mailt.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra