Ažuriranje od 13. prosinca 2022.: IBLCE sa zadovoljstvom najavljuje novi, dinamični IBCLC registar

(Update as of December 13, 2022: IBLCE is pleased to announce a new, dynamic IBCLC registry — Croatian)

Nakon završetka velikog projekta za iskorištavanje dodatnih funkcija IBLCE-ove baze podataka uz očuvanje privatnosti, IBLCE ima novi, dinamički registar koji IBCLC-ovima pruža koristan alat za provjeru njihove certifikacije u gotovo stvarnom vremenu. Ovaj novi registar ažurira se u roku od 24 sata od promjena u IBLCE sustavu upravljanja vjerodajnicama. Prethodni registar ažuriran je samo dva puta godišnje, u srpnju i siječnju, nakon što su novi IBCLC-ovi postali certificirani.

  • IBCLC-ovi koji ponovno certificiraju CERP-ove sada mogu koristiti registar za provjeru svoje certifikacije u roku od 24 sata od odobrenja njihove prijave.
  • IBCLC-ovi koji se ponovno certificiraju ispitom pojavit će se u registru ubrzo nakon objave njihovih rezultata.
  • Novi IBCLC će se pojaviti u registru prvog dana njihove certifikacije (1. siječnja za one koji polože ispit u rujnu, 1. srpnja za one koji polože ispit u ožujku/travnju).

Ovo uključuje trenutne datume isteka certifikata za IBCLC-ove koji se uspješno recertificiraju, kao i ažuriranja imena nakon odobrenja. Vaši klijenti ili poslodavci mogu vas tražiti po vašem imenu, kako bi uključili vaše ime na vašem primarnom jeziku ako ste dali te informacije, ili vašem broju vjerodajnice (L-#).

Ako imate pitanja, obratite se IBLCE regiji koja vam pruža usluge.

Za nove IBCLC-ove koji su se certificirali polaganjem ispita u rujnu 2022.: vaša certifikacija počinje 1. siječnja 2023. Pojavit ćete se u novom IBLCE registru počevši od datuma početka vaše certifikacije.

Za one koji su se ponovno certificirali ispitom ili CERP-om 2022.: registar je aktualan s vašim novim datumom isteka.

Pronađite novi registar ovdje!

← Povratak na stranicu resursa COVID-19