Posodobitev od 13. decembra 2022: IBLCE z veseljem najavlja nov, dinamičen register IBCLC

(Update as of December 13, 2022: IBLCE is pleased to announce a new, dynamic IBCLC registry — Slovenian)

Po zaključku velikega projekta za izkoriščanje dodatnih funkcij baze podatkov IBLCE ob ohranjanju zasebnosti ima IBLCE nov, dinamičen register, ki IBCLC-jem zagotavlja uporabno orodje za preverjanje njihovega certifikata v skoraj realnem času. Ta novi register se posodobi v 24 urah po spremembah v sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE. Prejšnji register je bil posodobljen le dvakrat letno, julija in januarja, potem ko so bili novi IBCLC certificirani.

  • IBCLC, ki jih ponovno certificira CERP, lahko zdaj uporabijo register za preverjanje svojega certifikata v 24 urah po odobritvi njihove vloge.
  • IBCLC, ki ponovno pridobijo certifikat z izpitom, se bodo pojavili v registru kmalu po objavi njihovih rezultatov.
  • Novi IBCLC se bodo pojavili v registru prvi dan njihovega certificiranja (1. januarja za tiste, ki opravijo izpit septembra, 1. julija za tiste, ki opravijo izpit marca/aprila).

To vključuje trenutne datume veljavnosti certifikatov za IBCLC, ki se uspešno ponovno certificirajo, kot tudi posodobitve imena po odobritvi. Vaše stranke ali delodajalci vas lahko iščejo po vašem imenu, da vključijo vaše ime v vaš primarni jezik, če ste posredovali te podatke, ali vašo številko poverilnice (L-#).

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na regijo IBLCE, ki vam nudi storitve.

Za nove IBCLC, ki so pridobili certifikat z opravljenim izpitom septembra 2022: vaše certificiranje se začne 1. januarja 2023. V novem registru IBLCE boste prikazani z datumom začetka certificiranja.

Za tiste, ki so leta 2022 ponovno pridobili potrdilo z izpitom ali CERP-om: register je aktualen z vašim novim datumom poteka.

Poiščite nov register tukaj!

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri