Frissítés 2021. december 15-én: A 2021. szeptemberi IBCLC vizsgaeredmények online elérhetők

(Update as of December 15, 2021: September 2021 IBCLC Examination Results are Available Online — Hungarian)

A mai naptól megjelentek a 2021. szeptemberi vizsgaadminisztráció vizsgaeredményei, amelyeket a vizsgázók megtekinthetnek online fiókjukban.

Az online hitelesítő adatkezelő rendszer angol, spanyol és német nyelven érhető el. Az összes többi IBLCE nyelv esetében a lefordított utasításokat e-mailben küldjük el. Honlapunkon itt is elérhetők.

Minden 2021. szeptemberi jelöltnek be kell jelentkeznie online hitelesítő adatkezelési fiókjába, hogy hozzáférjen eredményeihez.

A világjárványnak a tanúsítványküldés logisztikájára és a világméretű postai kézbesítési szolgáltatásokra gyakorolt ​​folyamatos hatása miatt az IBCLC-tanúsítványok postai küldése késik. A bizonyítványokat és az azonosító kártyákat 2022 elején postai úton kapják meg. További információkkal amint elérhetővé válik. Ha nemrégiben költözött, kérjük, frissítse címét a profiljában az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerében a naptári év végéig.

Addig is az IBLCE hivatalos ellenőrző e-mailt küld a sikeres jelölteknek az újraminősítéshez 2021 végéig.

Igényeitől függően a következő egyéb módokon is ellenőrizheti minősítési állapotát:

  1. Jelentkezzen be online fiókjába a képesítéskezelő rendszerben, és a következő lépéseket követve keresse meg a minősítése státuszát.
  2. Küldjön minősítés megerősítési kérelmet a lakóhelyéhez tartozó IBLCE irodának. A kérelmet a munkaadója vagy azon fél nevében kell benyújtania, amely a megerősítést megköveteli.
  3. Nézze meg az IBLCE online névjegyzékében, ahol ellenőrizheti IBCLC minősítésének státuszát. A nyilvántartást 2022. január végéig frissítjük a 2021. szeptemberi vizsgálat eredményeivel.
  4. További segítségért forduljon az IBLCE telephelyéhez.

Kérjük, tekintse át fiókját, és bármilyen kérdése esetén forduljon IBLCE-telephelyéhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra