Posodobitev od 15. decembra 2021: september 2021 Rezultati izpitov IBCLC so na voljo na spletu

(Update as of December 15, 2021: September 2021 IBCLC Examination Results are Available Online — Spanish)

Od danes so objavljeni rezultati izpitov za administracijo izpitov septembra 2021 in so pripravljeni, da si jih kandidati ogledajo v svojih spletnih računih.

Spletni sistem za upravljanje poverilnic je na voljo v angleščini, španščini in nemščini. Za vse druge jezike IBLCE bodo prevedena navodila poslana po e-pošti. Na voljo so tudi na naši spletni strani tukaj.

Vsi kandidati septembra 2021 se morajo prijaviti v svoj spletni račun za upravljanje poverilnic za dostop do svojih rezultatov.

Zaradi nadaljnjega vpliva pandemije na logistiko pošiljanja potrdil in poštnih storitev po vsem svetu je pošiljanje potrdil IBCLC po pošti zamujano. Potrdila in identifikacijske kartice bodo po pošti sledili v začetku leta 2022. Dodatne informacije bodo posredovane, ko bodo na voljo. Če ste se nedavno preselili, posodobite svoj naslov v svojem profilu v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE do konca koledarskega leta.

Medtem bo IBLCE kandidatom, ki so uspešno opravili, posredoval uradno e-poštno sporočilo za preverjanje za njihovo ponovno certificiranje do konca leta 2021.

Tu so še drugi načini, na katere lahko preverite svoj status certifikata, odvisno od vaših potreb:

  1. Prijavite se v svoj račun v spletnem sistemu za upravljanje strokovnih nazivov in sledite tem korakom, da poiščete svoj certifikacijski status.
  2. Predložite vlogo za potrditev certifikata pisarni IBLCE v svoji regiji. Vlogo morate vložiti v imenu svojega delodajalca oziroma kogar koli drugega, ki zahteva potrditev.
  3. V spletnem registru IBLCE preverite certifikacijski status svetovalca IBCLC. Register bo posodobljen z rezultati pregleda iz septembra 2021 do konca januarja 2022.
  4. Za dodatno pomoč se obrnite na svojo lokacijo IBLCE.

Preverite svoj račun in se za vsa vprašanja obrnite na svojo lokacijo IBLCE.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri