Opdatering fra 16. december 2020: Opdatering af frigivelse af 2020 IBCLC-undersøgelsesresultater

Over 5.100 kandidater fra 87 lande deltog i IBCLC-eksamen i september 2020. IBLCE er glade for at kunne offentliggøre online eksamensresultater til kandidater i år, herunder scorerapporter og oversatte instruktioner til, hvordan man får adgang til dem gennem online legitimationsstyringssystemet. Denne proces tager tid, og vi sætter pris på din tålmodighed, når vi begynder at offentliggøre resultaterne i denne uge.

Det er en intensiv proces at frigive eksamensresultaterne; derfor vil det tage cirka 72 timer at frigive eksamensresultater. (Dette er en anden proces på grund af det nye online legitimationsstyringssystem.) Denne proces er sådan, at resultaterne frigives i segmenter. Dette betyder, at du muligvis kan se dine resultater før eller efter en anden, du kender.

Når alle resultater er frigivet, sender IBLCE en e-mail til kandidater med instruktioner om at få adgang til deres bestå / ikke-resultater og deres resultatrapport online. Vær opmærksom på, at dit officielle resultat vil være i onlineversionen af ​​din personlige konto.

Online legitimationsstyringssystem er tilgængeligt på engelsk, spansk og tysk. For alle andre IBLCE-sprog sendes oversatte instruktioner via e-mail.

Nye IBCLC’er og gencertificering af IBCLC’er har muligheder for at verificere deres certificering. Oplysninger gives i din e-mail om dine muligheder.

Bemærk, at IBLCE opdaterer sin online-registreringsdatabase i januar 2021.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter