Ažuriranje od 16. prosinca 2020 .: Ažuriranje o objavljivanju rezultata IBCLC ispita za 2020

Preko 5.100 kandidata iz 87 zemalja položilo je IBCLC ispit u rujnu 2020. godine. IBLCE sa zadovoljstvom objavljuje rezultate mrežnih ispita kandidatima ove godine, uključujući izvještaje o rezultatima i prevedene upute kako im pristupiti putem mrežnog sustava za upravljanje vjerodajnicama. Ovaj postupak zahtijeva vrijeme i zahvaljujemo na vašem strpljenju jer ovaj tjedan počinjemo objavljivati ​​rezultate.

Objavljivanje rezultata ispitivanja intenzivan je proces; stoga će trebati otprilike 72 sata da se objave rezultati ispitivanja. (Ovo je drugačiji postupak zbog novog internetskog sustava upravljanja vjerodajnicama.) Ovaj je postupak takav da će se rezultati objavljivati ​​u segmentima. To znači da ćete svoje rezultate možda vidjeti prije ili nakon nekog drugog koga poznajete.

Nakon objavljivanja svih rezultata, IBLCE će poslati e-poštu kandidatima s uputama za pristup njihovim rezultatima uspješnosti i uspješnosti i njihovom izvještaju o rezultatima na mreži. Imajte na umu da će vaš službeni rezultat biti u internetskoj verziji vašeg personaliziranog računa.

Internetski sustav upravljanja vjerodajnicama dostupan je na engleskom, španjolskom i njemačkom jeziku. Za sve ostale IBLCE jezike, prevedene upute poslat će se e-poštom.

Novi IBCLC i ponovno certificirani IBCLC imat će mogućnosti provjere svoje certifikacije. Podaci će biti navedeni u vašoj e-poruci s obavijestima o vašim opcijama.

Napominjemo da će IBLCE ažurirati svoj mrežni registar u siječnju 2021. godine.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020