Update vanaf 16 december 2020: update over de publicatie van de IBCLC-onderzoeksresultaten voor 2020

Meer dan 5.100 kandidaten uit 87 landen hebben het IBCLC-examen van september 2020 afgelegd. IBLCE is verheugd dit jaar online examenresultaten vrij te geven aan kandidaten, inclusief scorerapporten en vertaalde instructies voor toegang tot deze via het online referentiesysteem. Dit proces kost tijd en we stellen uw geduld op prijs terwijl we deze week beginnen met het vrijgeven van de resultaten.

Het vrijgeven van de examenresultaten is een intensief proces; daarom duurt het ongeveer 72 uur om onderzoeksresultaten vrij te geven. (Dit is een ander proces vanwege het nieuwe online referentiesysteem.) Dit proces is zodanig dat de resultaten in segmenten worden vrijgegeven. Dit betekent dat u uw resultaten voor of na iemand anders die u kent kunt zien.

Zodra alle resultaten zijn vrijgegeven, stuurt IBLCE een e-mail naar kandidaten met instructies voor toegang tot hun pass / fail-resultaten en hun scorerapport online. Houd er rekening mee dat uw officiële resultaat in de online versie van uw gepersonaliseerde account staat.

Het online referentiesysteem is beschikbaar in het Engels, Spaans en Duits. Voor alle andere IBLCE-talen worden vertaalde instructies per e-mail verzonden.

Nieuwe IBCLC’s en hercertificerende IBCLC’s hebben opties om hun certificering te verifiëren. In uw notificatie-e-mail wordt informatie verstrekt over uw opties.

Houd er rekening mee dat IBLCE zijn online register in januari 2021 zal bijwerken.

← IBLCE 2020 – Informatiecentrum voor COVID-19