Frissítés 2022. december 16-án: Az IBCLC 2022. szeptemberi vizsgaeredményei online elérhetők

(Update as of December 16, 2022: September 2022 IBCLC Examination Results are Available Online — Hungarian)

Mától megjelentek a 2022. szeptemberi vizsgaadminisztráció vizsgaeredményei, amelyeket a vizsgázók megtekinthetnek online fiókjukban.

Az online hitelesítő adatkezelő rendszer angol, spanyol és német nyelven érhető el. Az összes többi IBLCE nyelv esetében a lefordított utasításokat e-mailben küldtük el. Webhelyünkön is elérhetők itt.

A 2022. szeptemberi összes jelöltnek be kell jelentkeznie az online hitelesítő adatkezelési fiókjába, hogy hozzáférjen eredményeihez.

2023 elején postai úton kapják meg a tanúsítványokat és az azonosító kártyákat. További információkkal amint elérhetővé válik. Ha nemrégiben költözött, kérjük, frissítse címét a profiljában az IBLCE online hitelesítőadat-kezelő rendszerében a következő időpontig: 2022. december 31.

Ideközben az IBLCE új, dinamikus nyilvántartása elérhető a tanúsítás ellenőrzéséhez. Új IBCLC-k: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tanúsítás kezdő dátuma 2023. január 1., és a kezdő dátumig nem fog szerepelni az IBCLC nyilvántartásában. Az IBLCE 2022 végéig hivatalos ellenőrző e-mailt is biztosít a CERP-k által sikeresen újraminősített sikeres jelölteknek és IBCLC-knek.

Igazságaitól függően további módokon is ellenőrizheti minősítési állapotát:

  1. Jelentkezzen be online fiókjába a hitelesítőadat-kezelő rendszerben, és kövesse a ezekkel a lépésekkel találja meg minősítési állapotát.
  2. Küldjön be tanúsítvány-igazolási kérelmet az Önt kiszolgáló IBLCE-telephelyre. A kérelmet a munkáltatója vagy bárki más nevében kell benyújtania.
  3. További segítségért forduljon IBLCE-telephelyéhez.

Kérjük, tekintse át fiókját, és minden kérdésével forduljon IBLCE-telephelyéhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra