Posodobitev od 16. decembra 2022: Rezultati izpita IBCLC septembra 2022 so na voljo na spletu

(Update as of December 16, 2022: September 2022 IBCLC Examination Results are Available Online — Slovenian)

Od danes so objavljeni rezultati izpitov za september 2022 in pripravljeni, da si jih kandidati ogledajo v svojih spletnih računih.

Spletni sistem za upravljanje poverilnic je na voljo v angleščini, španščini in nemščini. Za vse druge jezike IBLCE so bila prevedena navodila poslana po e-pošti. Na voljo so tudi na naši spletni strani tukaj.

Vsi kandidati za september 2022 se morajo za dostop do svojih rezultatov prijaviti v svoj spletni račun za upravljanje poverilnic.

Certifikati in identifikacijske kartice bodo po pošti prispeli v začetku leta 2023. Dodatne informacije bodo posredovane, ko bodo na voljo. Če ste se pred kratkim preselili, posodobite svoj naslov v svojem profilu v sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE do 31. december 2022.

Medtem je novi dinamični register IBLCE na voljo za preverjanje certificiranja. Novi IBCLC: Upoštevajte, da je vaš datum začetka certificiranja 1. januar 2023 in da boste v registru IBCLC navedeni šele na datum začetka. IBLCE bo do konca leta 2022 kandidatom, ki so opravili test, in IBCLC, ki so jih CERP uspešno ponovno certificirali, posredoval uradno potrditveno e-poštno sporočilo za njihovo poverilnico.

Tukaj so še drugi načini, kako lahko preverite svoj status certifikata, odvisno od vaših potreb:

  1. Prijavite se v svoj spletni račun v sistemu za upravljanje poverilnic in sledite te korake za iskanje statusa certifikata.
  2. Predložite Zahtevo za preverjanje certifikata na lokaciji IBLCE, ki vam služi. Zahtevo boste morali vložiti v imenu svojega delodajalca ali koga drugega, ki zahteva preverjanje.
  3. Za dodatno pomoč se obrnite na svojo lokacijo IBLCE.

Prosimo, preglejte svoj račun in se z morebitnimi vprašanji obrnite na svojo lokacijo IBLCE.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri