Update per 17 december 2021: De IBLCE kondigt een nieuw plan aan voor de strategische richting van de organisatie

(Update as of December 17, 2021: IBLCE Announces New Plan Setting Organisational Strategic Direction — Dutch)

De Internationale Raad van Examinatoren van Lactatiekundigen (International Board of Lactation Consultant Examiners®, IBLCE®) is verheugd haar gedurfde nieuwe strategische plan voor organisatorische vooruitgang tot 2025 aan te kondigen. De IBLCE begon dit proces eind 2019 en hoewel de wereldwijde pandemie een zekere vertraging heeft veroorzaakt, is de IBLCE verheugd dat zij nu kan meedelen dat meer dan 6.000 belanghebbenden met hun deelname waardevolle tijd hebben besteed om directe feedback te geven ten behoeve van het proces van strategische planning.

De verfijning van de visie en missie van de IBLCE leggen in hogere mate de nadruk op de wereldwijde volksgezondheid en het bevorderen van de beroepspraktijk. Zij bevestigen tevens dat de IBCLC wereldwijd de meest betrouwbare bron is voor de certificering van praktijkbeoefenaars op het gebied van lactatie en borstvoeding.

Onze dank aan alle IBLCE-belanghebbenden die hebben deelgenomen aan dit gedetailleerde maar uiterst belangrijke proces! Open hier de samenvatting van het plan!

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina