Ενημέρωση από τις 23 Δεκεμβρίου 2021: Προσεχείς διακοπές IBLCE

(Update as of December 23, 2021: Upcoming IBLCE Observed Holidays — Greek)

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 είναι αργίες για το IBLCE. Το IBLCE είναι ανοιχτό από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2021 και από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022.

Εν τω μεταξύ, ελπίζουμε οι παρακάτω πληροφορίες να σας βοηθήσουν με τις ερωτήσεις σας:

Εάν συμμετείχατε στην εξέταση Σεπτεμβρίου 2021, τα αποτελέσματά σας διανεμήθηκαν μέσω του διαδικτυακού σας λογαριασμού στις 13-15 Δεκεμβρίου 2021. Οι πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στον λογαριασμό σας και την επαλήθευση της κατάστασης πιστοποίησής σας στάλθηκαν στο email που έχετε εγγραφεί στο IBLCE στις Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2021 και είναι επίσης διαθέσιμο στον ιστότοπό μας.

IBCLC που πιστοποιήθηκαν εκ νέου από CERP το 2021, ελέγξτε το email που έχετε εγγραφεί σε εμάς. Το IBLCE σάς έστειλε με email μια επιστολή επιβεβαίωσης της κατάστασης πιστοποίησης την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021.

Επαληθεύσεις πιστοποίησης

  • Εάν είστε IBCLC που θέλει να επιβεβαιώσει την κατάσταση πιστοποίησής σας, συνδεθείτε στον διαδικτυακό λογαριασμό σας και βρείτε την κατάστασή σας στην ενότητα “Τα διαπιστευτήριά μου”. Μπορείτε να βρείτε οδηγίες πρόσβασης στον λογαριασμό σας εδώ.
  • Εάν απαιτείται επαλήθευση πιστοποίησης, να γνωρίζετε ότι το IBLCE απαιτεί εξουσιοδότηση από το IBCLC. Εάν ναι, συμπληρώστε και στείλτε email στην τοποθεσία σας στην περιοχή σας τη Φόρμα επαλήθευσης πιστοποίησης. Η τοπική τοποθεσία σας θα παρέχει την κατάσταση πιστοποίησής σας σε όποιον εξουσιοδοτείτε.

Το προσωπικό του IBLCE θα παρακολουθεί τα εισερχόμενα του iblce@iblce.org περιοδικά για να παρακολουθεί επείγοντα αιτήματα για επαληθεύσεις πιστοποίησης.

Ελπίζουμε ότι εσείς και οι δικοί σας παραμένετε ασφαλείς και υγιείς αυτήν τη στιγμή.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19