Frissítés 2021. december 23-án: Közelgő IBLCE ünnepek

(Update as of December 23, 2021: Upcoming IBLCE Observed Holidays — Hungarian)

2021. december 24-én, pénteken és december 31-én, pénteken az IBLCE ünnepnapja van. Az IBLCE 2021. december 27-30-án és 2022. január 3-án, hétfőn tart nyitva.

Addig is reméljük, hogy az alábbi információk segíthetnek kérdéseiben:

Ha részt vett a 2021. szeptemberi vizsgán, eredményeit online fiókján keresztül terjesztettük 2021. december 13-15. között. A fiókhoz való hozzáféréssel és a minősítési státuszának ellenőrzésével kapcsolatos információkat elküldtük arra az e-mailre, amelyet az IBLCE-nél regisztrált 2021. december 15-én, pénteken, és elérhető a webhelyünkön is.

Azok az IBCLC-k, akik 2021-ben a CERP-k által újraminősítettek, kérjük, ellenőrizze a nálunk regisztrált e-mailt. Az IBLCE 2021. december 21-én, kedden küldött e-mailben egy tanúsítvány állapotát megerősítő levelet.

Tanúsítványok ellenőrzése

  • Ha Ön az IBCLC tagja, és szeretné megerősíteni tanúsítási állapotát, kérjük, jelentkezzen be online fiókjába, és keresse meg állapotát a „My Credentials” alatt. Itt talál útmutatást a fiókjához való hozzáféréshez.
  • Ha a tanúsítás ellenőrzésére van szükség, kérjük, vegye figyelembe, hogy az IBLCE engedélyt kér az IBCLC-től. Ha igen, kérjük, töltse ki a tanúsítvány-ellenőrző űrlapot, és küldje el e-mailben a regionális telephelyére. Az Ön regionális tartózkodási helye biztosítja a tanúsítási állapotát bárki számára, akit felhatalmaz.

Az IBLCE munkatársai rendszeresen figyelik az iblce@iblce.org beérkező leveleket, hogy eleget tegyenek a tanúsítás ellenőrzésére vonatkozó sürgős kéréseknek.

Reméljük, hogy Ön és a tiéd jelenleg biztonságban és egészségben marad.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra