Ažuriranje od 11. veljače 2022.: IBLCE počinje slati e-poruke s ovlaštenjima za ispitivanje u ožujku/travnju 2022.

(Update as of February 11, 2022: IBLCE Is Beginning to Send March/April 2022 Examination Authorisation Emails — Croatian)

IBLCE sada šalje e-poruke s ovlaštenjem za polaganje ispita kandidatima za ožujak/travanj 2022. Jedan broj kandidata danas je dobio ovlaštenje. IBLCE radi na finaliziranju preostalih detalja i brzom slanju ovlaštenja svim kandidatima. Redovito ćemo objavljivati ​​ažuriranja statusa na IBLCE COVID-19 Resurs Centre o autorizacijskim e-porukama i zakazivanju .

Za administraciju ispita u ožujku/travnju 2022., imate mogućnost polagati IBCLC ispit putem daljinskog nadzora uživo ili odlaskom u centar za testiranje. Na raspolaganju su vam i druge financijske mogućnosti. Pažljivo pregledajte informacije u nastavku i na web stranici IBLCE-a kako biste mogli donijeti najprikladniju odluku za sebe u svojim jedinstvenim okolnostima.

Uživo daljinski nadzor (LRP)

IBLCE ponovno nudi LRP 2022. kako bi pružio, gdje je to izvedivo, veće mogućnosti. Kandidati koji žele polagati ispit putem LRP-a moraju zadovoljiti zahtjevi sustava i zahtjevi za okoliš. Ovo je važno za vaše iskustvo testiranja, kao i za integritet vjerodajnice IBCLC. Također je bitno da dovršite provjeru spremnosti sustava prije zakazivanja LRP pregleda.

Da biste razumjeli ovu opciju i donijeli informiranu odluku o tome koji je način ispita prikladan za vas, pogledajte informacije o polaganju ispita putem LRP-a na Web-lokacija IBLCE-a i na Prometric web-mjesto dobavljača testiranja.

Centri za testiranje

Imate mogućnost polaganja ispita u ispitnom centru, gdje ispitni centar isporučuje opremu za ispit. Tijekom ovog dinamičnog vremena, postupci testiranja u Prometric ispitnim centrima podložni su promjenama. Provjerite Prometric web-mjesto i IBLCE-ovo COVID-19 Resurs centar redovito za najnovije informacije o testiranju u 2022. Osim toga, vrlo je važno pregledati ovaj popis centara za testiranje koji imaju posebne zahtjeve vezane uz COVID-19.

Da biste saznali više o iskustvu centra za testiranje, pogledajte informacije o polaganju ispita u ispitnom centru na web-mjestu IBLCE-a i na web-lokaciji Prometric.

Dostupne su vam financijske opcije

IBLCE razumije da je ovo promjenjivo okruženje i izradio je pravila koja vam omogućuju donošenje odgovarajućih odluka s obzirom na svoju osobnu situaciju.

Ako polaganje IBCLC ispita nije izvedivo za vas u ožujku/travnju, postoje opcije za ponovno certificiranje ili početnih kandidata da odgode budući ispit ili odustanu za puni ili djelomični povrat novca. Svoje financijske opcije možete pronaći ovdje.

Ako imate pitanja o svojoj konkretnoj situaciji, kontaktirajte lokaciju IBLCE koja vam služi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19