Frissítés 2022. február 18-án: 2022. március/április vizsgaütemezés frissítés

(Update as of February 18, 2022: March/April 2022 Examination Scheduling Update — Hungarian)

A mai napig a felhatalmazást kapott vizsgázók 76%-a sikeresen megbeszélte a vizsgaidőpontot. Az ütemezés folyamatát a 2022. március/április IBCLC vizsgajelöltek irányítópultján követheti.

Ha megkapta a vizsgaengedélyező e-mailt, de még nem ütemezte be a vizsga időpontját, javasoljuk, hogy tekintse át a vizsgaengedélyező e-mailt, és próbálja meg a lehető leghamarabb ütemezni a vizsgálatot.

Ha még nem kapta meg a vizsgálatra feljogosító e-mailt, kérjük, vegye figyelembe, hogy azon dolgozunk, hogy február végéig mindenkinek elküldjük, hogy mindenki időpontot egyeztethessen. Ha nem kapta meg az engedélyt február végéig, kérjük, lépjen kapcsolatba az Önt kiszolgáló IBLCE-telephellyel.

A vizsgára való felkészülés során figyeljen néhány fontos közelgő határidőre:

Részleges vagy teljes visszatérítés érdekében rendkívüli körülmények miatt kérjen lemondást 2022. február 25-ig.
További információ a 2022-es lehetőségekről itt.

2022. március 11-ig nyújtson be minden szükséges névmódosítási kérelmet.
Az IBLCE-nél nyilvántartott nevének és a vizsga napján bemutatott két személyazonosító okmányon szereplő névnek egyeznie kell. Ha módosítania kell az IBLCE-nél nyilvántartott nevét, hogy megfeleljen azonosítóinak, kérjük, lépjen kapcsolatba az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínnel a határidőig. .

Ha az Ön helyzetével kapcsolatos kérdése van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére. Kérjük, forduljon az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra