Ενημέρωση από 18 Φεβρουαρίου 2022: Ενημέρωση Προγραμματισμού Εξετάσεων Μαρτίου/Απριλίου 2022

(Update as of February 18, 2022: March/April 2022 Examination Scheduling Update — Greek)

Μέχρι σήμερα, το 76% των υποψηφίων που έχουν λάβει την εξουσιοδότησή τους έχουν προγραμματίσει με επιτυχία το ραντεβού τους για τις εξετάσεις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο του προγραμματισμού στον Μάρτιος/Απρίλιος 2022 IBCLC Examination Candidate Dashboard.

Εάν έχετε λάβει το email εξουσιοδότησης εξέτασης αλλά δεν έχετε ακόμη προγραμματίσει το ραντεβού σας για εξέταση, σας συνιστούμε να ελέγξετε το email εξουσιοδότησης εξέτασης και να προσπαθήσετε να προγραμματίσετε την εξέτασή σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη το email εξουσιοδότησης εξέτασης, να γνωρίζετε ότι εργαζόμαστε για να το στείλουμε σε όλους μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ώστε όλοι να μπορούν να προγραμματίσουν ένα ραντεβού. Εάν δεν έχετε λάβει την εξουσιοδότησή σας μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, επικοινωνήστε με την τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.

Καθώς προετοιμάζεστε για την εξέτασή σας, σημειώστε μερικές σημαντικές επερχόμενες προθεσμίες:

Αίτημα ακύρωσης για μερική ή πλήρη επιστροφή χρημάτων λόγω έκτακτων περιστάσεων έως τις 25 Φεβρουαρίου 2022.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας το 2022 εδώ.

Υποβάλετε τυχόν απαραίτητα αιτήματα αλλαγής ονόματος έως τις 11 Μαρτίου 2022.
Το όνομά σας στο αρχείο στο IBLCE και το όνομα στα δύο έντυπα ταυτότητας που παρουσιάζετε την ημέρα της εξέτασης πρέπει να ταιριάζουν. Εάν πρέπει να αλλάξετε το όνομά σας στο αρχείο με IBLCE για να ταιριάζει με τα αναγνωριστικά σας, επικοινωνήστε με την τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί εντός της προθεσμίας .

Εάν έχετε κάποια ερώτηση που είναι συγκεκριμένη για την κατάστασή σας, η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι εδώ για εσάς. Απευθυνθείτε στην τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19