UPDATE van 24 juli 2020: Planning update

Vele maart/april-kandidaten hebben nu hun toestemming voor het examen ontvangen. Deze kandidaten zijn begonnen met het plannen van hun examen bij Prometric, de externe organisatie die het examen voor de IBLCE afneemt.

De IBLCE gaat in de loop van juli en augustus door met het zenden van e-mails met toestemming voor het examen naar de overige maart/april-kandidaten en gaat ze in de komende weken ook aan de september-examenkandidaten zenden. Als wereldwijde organisatie die dit jaar in touw is voor meer dan 6000 examenkandidaten in 17 talen, stuurt de IBLCE deze e-mails doorgaans in een periode van enkele weken naar de kandidaten, en dit jaar wordt dezelfde procedure gevolgd.

Indien u de e-mail met de toestemming voor uw examen nog niet hebt ontvangen, besef dan dat we eraan werken deze naar iedereen te versturen, zodat iedereen een afspraak kan plannen.

Als u vragen hebt over het plannen of over het examen, dan is het COVID-19 Informatiecentrum het juiste adres! We raden aan om daar eerst te kijken – vooral naar de COVID-19 Veelgestelde vragen pagina, om te zien of uw vraag al is beantwoord!

Hebt u een vraag die heel specifiek voor uw situatie is, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Neem contact op met uw IBLCE-vestiging.

← Informatiecentrum voor COVID-19