FRISSÍTVE 2020. július 24-én: Ütemezéssel kapcsolatos legfrissebb tájékoztató

A vizsgázásra feljogosító e-mailt a márciusi/áprilisi vizsgára jelentkezők közül már sokan megkapták. Ezek a jelöltek már megkezdték az IBLCE külső vizsgaszervezőjénél, a Prometricnél a vizsgaidőpontjuk lefoglalását.

Az IBLCE július és augusztus folyamán folytatja a vizsgázásra feljogosító e-mailek kiküldését a többi, márciusi/áprilisi vizsgára jelentkezőnek, majd a következő hetekben a szeptemberi vizsgára jelentkezőknek. Az IBLCE globális szervezetként, amely idén 17 nyelven több, mint 6000 vizsgajelöltet szolgált ki, általában több hét alatt küldi ki ezeket az e-maileket a jelentkezőknek, és az eljárás idén is változatlan.

Ha Ön még nem kapta meg a vizsgázásra feljogosító e-mailt, tájékoztatjuk, hogy jelenleg is ezek elküldésén dolgozunk, hogy a vizsga időpontját mindenki be tudja ütemezni.

Ha kérdése van az ütemezéssel vagy a vizsgával kapcsolatban, tekintse meg a COVID-19 Erőforrásközpont oldalát. Javasoljuk, hogy először ott ellenőrizze a kérdést, különösen a COVID-19 GYIK oldalt, ahol láthatja, hogy a kérdésére van-e már válasz!

Ha olyan kérdése van, amely kifejezetten az Ön helyzetére vonatkozik, akkor forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz. Kérjük, keresse fel a lakóhelyéhez tartozó IBLCE irodát.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz