OBVESTILO z dne 24. 7. 2020: obvestilo o izbiri termina

Številni kandidati za izpit v marcu/aprilu so že prejeli elektronsko sporočilo z odobritvijo izpita. Omenjeni kandidati se za izpitni termin že dogovarjajo z družbo Prometric, ki je zunanji organizator izpita IBLCE.

Preostalim kandidatom za izpit v marcu/aprilu bo IBLCE elektronska sporočila z odobritvijo izpita poslal julija in avgusta, v naslednjih tednih pa še kandidatom za izpit v septembru. IBLCE je globalna organizacija, ki ima letos več kot 6.000 kandidatov za izpit v več kot 17 jezikih, zato pošiljanje elektronskih sporočil običajno traja več tednov in tako je tudi letos.

Če vam izpita po e-pošti še nismo odobrili, vam želimo sporočiti, da odobritve še pošiljamo in se boste lahko dogovorili za termin.

Če imate vprašanja o izbiri termina ali izpitu, je pravi naslov za vas Informacijski center o covidu-19! Priporočamo, da najprej preverite tu – še posebej stran s pogostimi vprašanji glede covida-19 (FAQ), morda smo na vaše vprašanje morda že odgovorili!

Pri vprašanjih, ki so zelo specifična zaradi vaših okoliščin, so vam na voljo naše storitve za stranke. Obrnite se na pisarno IBLCE v vaši regiji.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020