Frissítés 2021. április 16-án: Frissítés az IBCLC visszavonult és inaktív állapotáról 2021-ben azoknak az IBCLC-knek, akik nem tervezik az újbóli tanúsítást.

(Update as of April 16, 2021: Update on IBCLC Retired and Inactive Status in 2021 for IBCLCs who do not plan to recertify. – Hungarian)

Az IBLCE a weboldalunkon és a 2019 júniusának kezdeti tájékoztatóin bejelentette, hogy 2021-ben két új lehetőséget vezet be azoknak az IBCLC-knek, akik nem tervezik a tanúsításuk lejártakor az újbóli tanúsítást: az IBCLC Nyugdíjas státusz és Inaktív státusz.

Sok más szervezethez hasonlóan az IBLCE működését is befolyásolta a járvány, ezért frissítjük az IBCLC nyugdíjas és az inaktív állapot végrehajtásának ütemtervét.

Az IBCLC nyugdíjas státusz ebben az évben kerül bevezetésre, és hamarosan további információkat osztunk meg erről az állapotról.

Az Inaktív státusz megvalósítása 2022-re költözik, további részletek még ebben az évben megjelennek. 2021-ben az IBLCE továbbra is elévült státusszal rendelkezik, amelyben úgy állhat le a vizsgán, hogy a tanúsítvány lejártát követő egy éven belül nem teljesíti az eredeti jelentkezői alkalmassági feltételeket. További információ az elévült állapotról a Újraminősítési útmutatóban (23. oldal).

Új információkat osztunk meg, amint azok elérhetővé válnak. Kérjük, továbbra is keresse meg a legfrissebb híreket a COVID-19 erőforrásközpontban.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz