Ενημέρωση από τις 22 Απριλίου 2022: Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές για την εξέταση IBCLC Σεπτεμβρίου 2022 και για επαναπιστοποίηση από CERP

(Update as of April 22, 2022: Applications are now open for the September 2022 IBCLC examination and for Recertification by CERPs — Greek)

Οι εφαρμογές είναι πλέον ανοιχτές σε όλες τις γλώσσες στον ιστότοπο του IBLCE!

Αιτήσεις για την εξέταση IBCLC Σεπτεμβρίου 2022

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Ιουνίου 2022
Περίοδος εξετάσεων: 14 – 23 Σεπτεμβρίου 2022
Εφαρμόστε εδώ!

Η εξέταση Σεπτεμβρίου 2022 προσφέρεται παγκοσμίως σε όλες τις γλώσσες IBLCE.

Το IBLCE θα προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες εξέτασης IBCLC Σεπτεμβρίου 2022 μέσω Live Remote Proctoring (LRP) στα Αγγλικά, η οποία είναι προς το παρόν η μόνη γλώσσα που προσφέρεται από τον τρίτο προμηθευτή δοκιμών της IBLCE. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές εδώ.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για την εξέταση IBCLC Σεπτεμβρίου 2022 από τώρα έως την 1 Ιουνίου 2022.

Οι αιτήσεις είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων του IBLCE στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά εδώ. Οι αιτήσεις μέσω ηλεκτρονικής φόρμας βρίσκονται σε όλες τις άλλες γλώσσες στη σελίδα γλώσσας σας.

Αιτήσεις για επαναπιστοποίηση από CERP με Αυτοαξιολόγηση Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (CE)

Η αυτοαξιολόγηση CE είναι προς το παρόν διαθέσιμη στα IBCLC που πρόκειται να πιστοποιηθεί εκ νέου το 2022 εδώ.

Οι αιτήσεις για επαναπιστοποίηση από τα CERP, μετά την ολοκλήρωση της Αυτοαξιολόγησης CE, είναι πλέον ανοιχτές!

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2022
Εφαρμόστε εδώ.

Ξεκινώντας με τα IBCLC που πρόκειται να επαναπιστοποιηθούν το 2022, τα IBCLC δεν απαιτείται πλέον να επαναπιστοποιούνται με εξέταση κάθε δέκα χρόνια.

Οι IBCLC υποχρεούνται να υποβληθούν στην Αυτοαξιολόγηση CE για να προσδιορίσουν τις ικανότητές τους με βάση την τρέχουσα Περιγραφή λεπτομερούς περιεχομένου IBCLC. Χρησιμοποιώντας το Εξατομικευμένο Σχέδιο Επαγγελματικής Ανάπτυξης που δημιουργήθηκε από την Αυτοαξιολόγηση CE, οι IBCLC πρέπει στη συνέχεια να ολοκληρώσουν 75 CERP. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων του IBLCE στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά εδώ. Οι αιτήσεις μέσω ηλεκτρονικής φόρμας βρίσκονται σε όλες τις άλλες γλώσσες στη σελίδα γλώσσας σας.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας, επικοινωνήστε με την τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19