Posodobitev od 22. aprila 2022: Prijave so zdaj odprte za izpit IBCLC septembra 2022 in za ponovno certificiranje s strani CERP

(Update as of April 22, 2022: Applications are now open for the September 2022 IBCLC examination and for Recertification by CERPs — Slovenian)

Prijave so zdaj odprte v vseh jezikih na spletnem mestu IBLCE!

Prijave za izpit IBCLC septembra 2022

Rok za prijavo: 1. junij 2022
Izpitni rok: 14. – 23. september 2022
Prijavite se tukaj!

Izpit septembra 2022 je na voljo po vsem svetu v vseh jezikih IBLCE.

IBLCE bo ponovno ponudil administracijo izpitov IBCLC septembra 2022 prek Live Remote Proctoring (LRP) v angleščini, ki je trenutno edini jezik, ki ga ponuja neodvisni ponudnik testiranja IBLCE. Več o možnostih, ki so vam na voljo tukaj.

Za izpit IBCLC september 2022 se lahko prijavite med zdaj in 1. junijem 2022.

Prijave so na voljo v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE v angleščini, nemščini in španščini tukaj. Prijave prek spletnega obrazca lahko najdete v vseh drugih jezikih na vaši jezikovni strani.

Prijave za ponovno certificiranje s strani CERP s samoocenjevanjem nadaljevalnega izobraževanja (CE)

Samoocenjevanje CE je trenutno na voljo IBCLC-jem zaradi ponovnega certificiranja leta 2022 tukaj.

Prijave za ponovno certificiranje s strani CERP po zaključku samoocenjevanja CE so zdaj odprte!

Rok za prijavo: 30. september 2022
Prijavite se tukaj.

Začenši z IBCLC, ki naj bi ponovno certificirali leta 2022, IBCLC ni več treba ponovno certificirati z izpitom vsakih deset let.

IBCLC morajo opraviti samooceno CE, da ugotovijo svoje kompetence na podlagi trenutnega Podrobnega orisa vsebine IBCLC. Z uporabo personaliziranega načrta strokovnega razvoja, ki ga ustvari samoocenjevanje CE, morajo IBCLC nato izpolniti 75 CERP. Več o tem tukaj.

Prijavite se lahko v spletni sistem za upravljanje poverilnic IBLCE v angleščini, nemščini in španščini tukaj. Prijave prek spletnega obrazca lahko najdete v vseh drugih jezikih na vaši jezikovni strani.

Če imate vprašanja o vaši konkretni situaciji, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam služi.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri