Update vanaf 23 april 2021: Er staan nu aanvragen open voor het IBCLC-examen van september 2021 – met een uitgebreid venster voor examenadministratie! – en voor hercertificering door CERP’s

(Update as of April 23, 2021: Applications are now open for the September 2021 IBCLC examination – with an extended examination administration window! – and for recertification by CERPs — Dutch)

Aanvragen zijn nu in alle talen open op de IBLCE-website!

Vriendelijke herinnering: zoals aangekondigd in de briefing van juni 2019 en op onze website, als resultaat van een meerjarige evaluatie van het IBCLC-certificeringsprogramma door IBCLC-materiedeskundigen, zijn er dit jaar nieuwe toelatingsvereisten voor zowel initiële als hercertificerende kandidaten die voldaan voordat u uw aanvraag kunt indienen! Lees hier meer over de vereisten voor initiële kandidaten of voor hercertificering van IBCLC’s hier.

Aanvragen voor het IBCLC-onderzoek van september 2021

Deadline voor aanmelding: 28 mei 2021
VERLENGDE Examenperiode: 8 – 24 september 2021
Voeg hier toe!

Gezien de COVID-19-beperkingen op sommige gebieden, is het examenvenster verlengd om kandidaten meer gelegenheid te geven om toegang te krijgen tot teststoelen. Het bredere examenvenster van september loopt van woensdag 8 september tot en met vrijdag 24 september 2021. Het examen van september wordt wereldwijd aangeboden in alle IBLCE-talen.

U kunt zich aanmelden voor het IBCLC-examen van september 2021 tussen nu en 28 mei 2021. Initiële kandidaten kunnen hier meer lezen over hoe ze zich kunnen aanmelden. Hercertificerende kandidaten kunnen hier meer informatie vinden.

Toepassingen zijn hier beschikbaar in het online referentiesysteem van IBLCE in het Engels, Duits en Spaans. Aanvragen via het online formulier zijn in alle andere talen te vinden op uw taalpagina.

Aanvragen voor hercertificering door CERP’s

Deadline voor aanmelding: 30 september 2021
Voeg hier toe!

Als je je dit jaar moet hercertificeren en je hebt het examen in de afgelopen vijf jaar afgelegd, dan kom je in aanmerking voor hercertificering door CERP’s. U kunt hier een aanvraag voor indienen in het online referentiesysteem van IBLCE in het Engels, Duits en Spaans. Aanvragen via het online formulier zijn in alle andere talen te vinden op uw taalpagina.

Als u vragen heeft over uw specifieke situatie, neem dan contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is.

← Terug naar de COVID-19-bronpagina