Ažuriranje od 23. travnja 2021: Prijave su sada otvorene za IBCLC ispit u rujnu 2021. – s proširenim administrativnim prozorom za ispit! – i za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a

(Update as of April 23, 2021: Applications are now open for the September 2021 IBCLC examination – with an extended examination administration window! – and for recertification by CERPs — Croatian)

Prijave su sada otvorene na svim jezicima na web mjestu IBLCE!

Prijateljski podsjetnik: Kao što je najavljeno u brifingu u lipnju 2019. i na našoj web stranici, kao rezultat višegodišnjeg pregleda programa certificiranja IBCLC od strane stručnjaka za predmet IBCLC, ove godine postoje novi zahtjevi za prihvat i za početne kandidate i za kandidate za ponovno certificiranje koji moraju ispunite prije nego što predate prijavu! Ovdje saznajte više o zahtjevima za početne kandidate ili ovdje za ponovnu ovjeru IBCLC-a.

Prijave za IBCLC ispit u rujnu 2021. godine

Rok prijave: 28. svibnja 2021
PRODUŽEN Ispitni rok: 8. – 24. rujna 2021
Prijavite se ovdje!

S obzirom na ograničenja COVID-19 u nekim područjima, ispitni je prozor produžen kako bi se kandidatima pružila veća mogućnost pristupa ispitnim mjestima. Širi rujanski ispitni rok traje od srijede, 8. rujna do petka, 24. rujna 2021. Rujanski ispit nudi se širom svijeta na svim IBLCE jezicima.

Možete se prijaviti za IBCLC ispit iz rujna 2021. od danas do 28. svibnja 2021. Početni kandidati ovdje mogu saznati više o tome kako se prijaviti. Kandidati za potvrđivanje mogu ovdje saznati više.

Ovdje su prijave dostupne u internetskom sustavu upravljanja vjerodajnicama IBLCE-a na engleskom, njemačkom i španjolskom jeziku. Prijave putem mrežnog obrasca možete pronaći na svim drugim jezicima na vašoj jezičnoj stranici.

Zahtjevi za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a

Rok prijave: 30. rujna 2021
Prijavite se ovdje!

Ako trebate ponovno certificirati ove godine, a ispit ste položili u posljednjih pet godina, tada imate pravo na ponovni certifikat od strane CERP-a. Možete se prijaviti za to putem internetskog sustava upravljanja vjerodajnicama IBLCE na engleskom, njemačkom i španjolskom ovdje. Prijave putem mrežnog obrasca možete pronaći na svim drugim jezicima na vašoj jezičnoj stranici.

Ako imate pitanja o vašoj specifičnoj situaciji, kontaktirajte IBLCE lokaciju koja vas služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020