Frissítés 2021. április 23-án: A jelentkezéseket most nyitják meg a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgára – kiterjesztett vizsgafelügyeleti ablakkal! – és a CERP-ek általi újraminősítésért

(Update as of April 23, 2021: Applications are now open for the September 2021 IBCLC examination – with an extended examination administration window! – and for recertification by CERPs — Hungarian)

A jelentkezéseket már minden nyelven meg lehet nyitni az IBLCE weboldalán!

Barátságos emlékeztető: Amint azt a 2019. júniusi tájékoztatón és honlapunkon bejelentették, az IBCLC tanúsítási programjának az IBCLC tárgyi szakértői által végzett többéves felülvizsgálatának eredményeként az idén új alkalmassági követelmények vonatkoznak mind a kezdő, mind az újra tanúsító jelöltekre. jelentkezése benyújtása előtt meg kell felelni! Tudjon meg többet az első jelentkezőkre vonatkozó követelményekről itt vagy az IBCLC újbóli tanúsításáról itt.

Jelentkezés a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgára

Jelentkezési határidő: 2021. május 28
BŐVÍTETT vizsgaablak: 2021. szeptember 8–24
Jelentkezés itt!

Tekintettel a COVID-19 korlátozásaira bizonyos területeken, a vizsgaablakot kibővítették, hogy a jelölteknek több lehetőség nyíljon a teszthelyek elérésére. A szeptemberi vizsga tágabb ideje 2021 szeptember 8., szerda és szeptember 24., péntek. A szeptemberi vizsga világszerte elérhető az IBLCE összes nyelvén.

Jelentkezni lehet a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgára mostanáig és 2021. május 28-ig. A kezdő jelentkezők itt tudhatnak meg többet a jelentkezés módjáról. Az újból tanúsító jelöltek itt többet tudhatnak meg.

Az alkalmazások az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerében érhetők el angolul, németül és spanyolul itt. Az online űrlapon keresztül benyújtott kérelmek az összes többi nyelven megtalálhatók a nyelvi oldalon.

CERP-ek általi újraminősítés iránti kérelmek

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 30
Jelentkezés itt!

Ha ebben az évben újból tanúsítania kell, és az elmúlt öt évben vizsgázott, akkor Ön jogosult a CERP-ek általi újbóli igazolásra. Jelentkezni erre az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerében lehet angolul, németül és spanyolul. Az online űrlapon keresztül benyújtott kérelmek az összes többi nyelven megtalálhatók a nyelvi oldalon.

Ha kérdései vannak a konkrét helyzetével kapcsolatban, kérjük, forduljon az IBLCE helyszínéhez, amely Önt kiszolgálja.

← Vissza a COVID-19 erőforrás oldalra