Ενημέρωση από 23 Απριλίου 2021: Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές για την εξέταση IBCLC του Σεπτεμβρίου 2021 – με ένα εκτεταμένο παράθυρο διαχείρισης εξετάσεων! – και για επαναπιστοποίηση από CERPs

(Update as of April 23, 2021: Applications are now open for the September 2021 IBCLC examination – with an extended examination administration window! – and for recertification by CERPs — Greek)

Οι εφαρμογές είναι τώρα ανοιχτές σε όλες τις γλώσσες στον ιστότοπο IBLCE!

Φιλική υπενθύμιση: Όπως ανακοινώθηκε στην ενημέρωση του Ιουνίου 2019 και στον ιστότοπό μας, ως αποτέλεσμα μιας πολυετούς επανεξέτασης του προγράμματος πιστοποίησης IBCLC από εμπειρογνώμονες θεμάτων IBCLC, φέτος υπάρχουν νέες απαιτήσεις επιλεξιμότητας τόσο για τους αρχικούς όσο και για την επαναπιστοποίηση υποψηφίων που πρέπει να να συναντηθούμε προτού υποβάλετε την αίτησή σας! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις για τους αρχικούς υποψηφίους εδώ ή για την επαναπιστοποίηση IBCLC εδώ.

Αιτήσεις για την εξέταση IBCLC του Σεπτεμβρίου 2021

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 28 Μαΐου 2021
ΕΠΕΚΤΑΣΗ Παράθυρο εξέτασης: 8 – 24 Σεπτεμβρίου 2021
Κάντε αίτηση εδώ!

Δεδομένων των περιορισμών COVID-19 σε ορισμένες περιοχές, το παράθυρο εξέτασης έχει επεκταθεί για να δώσει στους υποψηφίους περισσότερες ευκαιρίες να έχουν πρόσβαση στις θέσεις δοκιμών. Το ευρύτερο παράθυρο εξετάσεων Σεπτεμβρίου είναι Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021. Η εξέταση Σεπτεμβρίου προσφέρεται παγκοσμίως σε όλες τις γλώσσες IBLCE.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την εξέταση IBCLC του Σεπτεμβρίου 2021 έως τις 28 Μαΐου 2021. Οι αρχικοί υποψήφιοι μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων εδώ. Η πιστοποίηση υποψηφίων μπορεί να μάθει περισσότερα εδώ.

Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων της IBLCE στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά εδώ. Οι αιτήσεις μέσω διαδικτυακής φόρμας βρίσκονται σε όλες τις άλλες γλώσσες στη σελίδα γλώσσας σας.

Αιτήσεις για επαναπιστοποίηση από CERPs

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2021
Κάντε αίτηση εδώ!

Εάν πρόκειται να επαναλάβετε την πιστοποίηση φέτος και συμμετείχατε στην εξέταση τα τελευταία πέντε χρόνια, τότε δικαιούστε να λάβετε ξανά πιστοποίηση από CERP Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να το κάνετε στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων της IBLCE στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά εδώ. Οι αιτήσεις μέσω διαδικτυακής φόρμας βρίσκονται σε όλες τις άλλες γλώσσες στη σελίδα γλώσσας σας.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη κατάστασή σας, επικοινωνήστε με την τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19