Update vanaf 2 mei 2022: IBLCE blijft het dragen van maskers verplichten aan examenkandidaten tijdens het afleggen van het IBCLC-onderzoek in testcentra

(Update as of May 2, 2022: IBLCE is continuing to require the wearing of masks by examinees while taking the IBCLC examination at testing centres — Dutch)

Als een zorgorganisatie die zich inzet voor de wereldwijde volksgezondheid en die werkt met een kwetsbare bevolking die in veel gevallen niet kan worden gevaccineerd, blijft de IBLCE het dragen van maskers verplichten aan examenkandidaten tijdens het afleggen van het IBCLC-onderzoek in testcentra.

September 2022 IBCLC-examenkandidaten moeten tijdens hun hele verblijf in het testcentrum maskers of gezichtsbedekking dragen. Dit komt bovenop de verwachting dat dit voldoet aan alle andere nationale, federale, staats- of lokale gezondheids- en veiligheidsvereisten die op het moment van testen van kracht waren.

Bekijk deze informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie met betrekking tot aanbevolen voorzorgsmaatregelen op basis van COVID-19 voorafgaand aan uw onderzoek: https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/coronavirus-disease-covid-19-masks

IBLCE begrijpt en erkent dat individuele situaties verschillen; met ingang van 2022 is een verplichte herkeuring om de 10 jaar echter niet langer een vereiste en kunnen IBCLC’s zich opnieuw certificeren door de zelfbeoordeling (beschikbaar in alle talen) af te leggen en de vereiste CERP’s te behalen. Daarom is de optie om het IBCLC-certificeringsexamen af ​​te leggen een kwestie van individuele keuze.

De IBLCE is van mening dat het blijvend dragen van maskers gunstig is voor de volksgezondheid en de veiligheid van onze belanghebbenden, inclusief de bevolking aan wie IBCLC’s zorg verlenen. Als u accommodatie nodig heeft met betrekking tot dit beleid om redenen op basis van religie, handicap of andere gronden die worden beschermd door federale, staats- of lokale wetten, neem contact op met de regio die u bedient.

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina