Opdatering pr. 2. maj 2022: IBLCE fortsætter med at kræve, at eksaminander bærer masker, mens de tager IBCLC-eksamenen på testcentre

(Update as of May 2, 2022: IBLCE is continuing to require the wearing of masks by examinees while taking the IBCLC examination at testing centres — Danish)

Som en sundhedsorganisation dedikeret til global folkesundhed, og som arbejder med en sårbar befolkning, der i mange tilfælde ikke kan vaccineres, fortsætter IBLCE med at kræve, at eksaminander bærer masker, mens de tager IBCLC-undersøgelsen på testcentre.

September 2022 IBCLC-eksamenskandidater er forpligtet til at bære masker eller ansigtsbeklædning i hele deres tid på testcentret. Dette er foruden, at det forventes at overholde alle andre nationale, føderale, statslige eller lokale sundheds- og sikkerhedskrav, der er på plads på testtidspunktet.

Gennemgå disse oplysninger fra Verdenssundhedsorganisationen vedrørende anbefalede forholdsregler givet COVID-19 før din undersøgelse: https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/coronavirus-disease-covid-19-masks

IBLCE forstår og anerkender, at individuelle situationer er forskellige; med virkning fra 2022 er obligatorisk reeksamen hvert 10. år dog ikke længere et krav, og IBCLC’er kan gencertificere ved at tage selvevalueringen (tilgængelig på alle sprog) og optjene de nødvendige CERP’er. Derfor er muligheden for at tage IBCLC-certificeringseksamen et spørgsmål om individuelt valg.

IBLCE mener, at den fortsatte brug af masker er gavnlig for folkesundheden og sikkerheden for vores interessenter, herunder befolkningen, som IBCLC’er yder omsorg for. Hvis du har brug for en tilpasning vedrørende denne politik af årsager baseret på religion, handicap eller andre grunde, der er beskyttet af føderale, statslige eller lokale love, skal du kontakte region, der tjener dig.

← Tilbage til COVID-19 ressource side