Frissítés 2022. május 2-án: Az IBLCE továbbra is megköveteli a maszk viselését a vizsgázóktól az IBCLC vizsgálat során a vizsgálóközpontokban

(Update as of May 2, 2022: IBLCE is continuing to require the wearing of masks by examinees while taking the IBCLC examination at testing centres — Hungarian)

A globális közegészségügynek szentelt egészségügyi szervezetként, amely a sok esetben nem beoltható, sérülékeny lakossággal dolgozik, az IBLCE továbbra is megköveteli a maszk viselését a vizsgázóktól az IBCLC vizsgálat során a vizsgálóközpontokban.

2022. szeptember Az IBCLC vizsgázóknak maszkot vagy arcvédőt kell viselniük a tesztközpontban töltött teljes idejük alatt. Ez amellett, hogy meg kell felelnie minden egyéb nemzeti, szövetségi, állami vagy helyi egészségügyi és biztonsági követelménynek, amely a tesztelés időpontjában érvényes.

Kérjük, a vizsgálat előtt tekintse át az Egészségügyi Világszervezet által a COVID-19 miatt javasolt óvintézkedésekre vonatkozó információkat: https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/coronavirus-disease-covid-19-masks

Az IBLCE megérti és elismeri, hogy az egyes helyzetek eltérőek; 2022-től azonban már nem kötelező a 10 évenkénti ismételt vizsga, és az IBCLC-k újra minősíthetik az önértékelést (minden nyelven elérhető), és megszerezhetik a szükséges CERP-ket. Ezért az IBCLC minősítő vizsga letételének lehetősége egyéni döntés kérdése.

Az IBLCE úgy véli, hogy a maszkok folyamatos viselése előnyös a közegészségügy és az érdekelt felek biztonsága szempontjából, beleértve az IBCLC-k által gondozott lakosságot is. Ha valláson, fogyatékosságon vagy egyéb szövetségi, állami vagy helyi törvények által védett okok miatt igényel szállást a jelen szabályzattal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a régió, amely kiszolgálja Önt.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra